Vijverafdeling

In ons tuincentrum in Oosterhout vindt u alles voor de vijver. Een vijver is een sieraad in uw tuin waarvan u elke dag kunt genieten. Kom naar onze vijverafdeling en laat u verrassen door het aanbod. Heeft u al een idee wat voor vijver u wilt? U kunt bij GroenRijk Oosterhout kiezen uit voorgevormde vijvers of u kunt zelf een vijver aanleggen met vijverfolie. Naast het aanleggen van de vijver zelf, kunt u ook bij ons terecht voor allerlei accessoires voor uw vijver. Wij verkopen allerlei producten voor uw vijver, waaronder:

  • Vijverpompen
  • Vijverfilters
  • Waterplanten

Vijver aanleggen

Als u een vijver aan wilt gaan leggen, moet u eerst een keuze maken. Wilt u een vijver die voorgevormd is of heeft u een speciale vijvervorm in gedachten en gaat u voor een vijver met vijverfolie? U kunt bij ons terecht voor beide soorten, maar u zult eerst een keuze moeten maken over welke vissen u wilt houden. Hierover geven wij u graag advies. Een karper hoort niet thuis in een kleine vijver, een Goudwinde zwemt graag aan de oppervlakte terwijl de goudvis graag de bodem opzoekt. Bedenk dus goed wat voor soort vijver u gaat aanleggen voordat u vissen koopt. Een vijver aanleggen kan een karwei zijn, maar met de voorgevormde kunststofvijvers van GroenRijk Oosterhout is het prima te doen. Als u voor een vijver van vijverfolie kiest is dit wat meer werk, maar u krijgt er wel een unieke op maat gemaakte vijver voor terug! 

Vijverpompen en vijverfilters kopen

Vijverpompen en vijverfilters zijn een must voor uw vijver. Zonder vijverpomp of vijverfilter wordt het water na een tijdje troebel en kan de gezondheid van uw vissen achteruit gaan. Om dit te voorkomen is het van belang dat u een goede vijverpomp en vijverfilter aanschaft. De helderheid van het water en de zuurstofgraad van het water blijft dan optimaal. Kom dan GroenRijk Oosterhout voor ons ruime assortiment vijverpompen en vijverfilters. Heeft u geen idee wat voor vijverpomp of vijverfilter u moet aanschaffen? Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Heeft u al een vijver, maar heeft u er geen optimaal plezier van door bijvoorbeeld troebel water? Neem een potje vijverwater mee naar het tuincentrum en wij geven u advies. 

vijver-vijverpomp-vijverfilter-waterplant-oosterhout-tuincentrum

Waterplanten kopen bij GroenRijk Oosterhout

Waterplanten in de vijver zijn niet alleen erg leuk, ze zijn ook nog eens erg handig! Waterplanten of vijverplanten zorgen ervoor dat het zuurstofgehalte in het water wordt verbeterd. Zij kunnen dit niet alleen en hebben dan ook een vijverpomp en vijverfilter nodig voor een optimaal resultaat. Als u geen vijverpomp of vijverfilter heeft, kan het namelijk voorkomen dat de waterplanten afsterven. Kom naar GroenRijk Oosterhout voor een ruim aanbod aan waterplanten. 

Wilt u meer weten over onze vijverafdeling? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Oosterhout of neem contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week geopend en onze medewerkers helpen u graag bij het aanleggen van een vijver. Onze medewerkers weten alles over uw vijver en geven u graag tips. Hopelijk tot ziens bij GroenRijk Oosterhout!