Sfeer en Cadeau

Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij GroenRijk Oosterhout terecht voor de nieuwste en mooiste trends voor zowel binnen als buiten. Verwen uzelf of een ander met de mooiste cadeaus voor in en om het huis. Prachtige gietijzeren vazen die zowel binnen als buiten goed tot z'n recht komen, mooie kunstbloemen en kunstplanten om een moeilijke hoek in uw huis op te vrolijken. Veel glaswerk in diverse kleuren, mooi te combineren met planten en bloemen. Gezellige hoekjes en decoraties zorgen ervoor dat u bij ons volop kunt genieten en op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste woon en tuin ideeën.

Kunstbloemen kopen in Oosterhout

Gaan uw planten en bloemen veel te snel dood? De oplossing is simpel, koop kunstbloemen en planten, gemakkelijker kan het niet! In ons assortiment hebben we diverse kunstbloemen van foam en zijden, door het ijzerdraad aan de binnenkant van de bloem blijven de bloemen stevig staan. Wij volgen de trends op de voet hierdoor wisselt ons assortiment regelmatig. 

Lees meer over ons assortiment kunstbloemen

Kaarsen kopen in Oosterhout

De echte sfeermakers als het donker wordt. Gordijnen dicht, kleedje erbij en kaarsjes aan. Onze kaarsen zijn een lust voor het oog, wij hebben kaarsen in diverse kleuren maten en vormen.

Lees hier meer over ons assortiment kaarsen

Kussens kopen in Oosterhout

Met nieuwe kussens kunt u gemakkelijk een andere sfeer oproepen in uw huis of tuin. Door verschillende kleuren, patronen, maten en stoffen met elkaar te combineren geeft u uw huis of tuin snel een nieuwe look.

Lees hier meer over ons assortiment kussens

Woonaccessoires kopen in Oosterhout

Zorg voor een neutrale basis, voeg hier unieke accessoires aan toe voor karakter en sfeer in uw huis en tuin. Laat het gebruikte kleuren pallet op andere manieren elders terug komen.

Lees hier meer over ons assortiment woonaccessoires