Dierenwinkel Oosterhout

In ons tuincentrum vindt u de meest complete dierenwinkel van Oosterhout en omgeving. Met een zeer ruim assortiment dierbenodigdheden voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen bieden wij een compleet assortiment om uw huisdier de beste zorg te geven. GroenRijk Oosterhout staat klaar voor u en uw dier!

Uitgebreide dierenwinkel in ons tuincentrum in Oosterhout

Bent u op zoek naar scherp geprijsd hondenvoer, leuk speelgoed voor uw hond, kat, of cavia, voederbakjes voor uw huisdier, een aquarium met visjes óf een mooie mand? U vindt het allemaal in onze dierenwinkel. Wij hebben een zeer ruim assortiment dierbenodigdheden voor:

De gezondheid van uw huisdier is natuurlijk super belangrijk voor u. Daarom verkopen wij dierenvoeding van topmerken, zoals Royal Canin. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over het beste voer voor uw huisdier. Het is natuurlijk ook heel belangrijk dat uw huisdier in conditie blijft. Leuke speeltjes kunnen daarbij helpen. Een bal voor uw hond bijvoorbeeld of een muisje aan een stok voor uw kat. Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? Onze medewerkers helpen u graag verder!  

Buitenvogels bij onze petshop in Oosterhout

Bij GroenRijk in Oosterhout zorgen we voor uw dieren. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld een breed assortiment voor uw vogel. Het houden van een parkiet, kanarie of papegaai is hartstikke leuk. Bij ons koopt u goede voerbakjes, vogelkooien, drinkbakjes, spiegeltjes, schelpenzand en voeding. Maar we laten ook de buitenvogels niet in de kou staan. We strijden ervoor om van iedere tuin een vogelvriendelijke plaats te maken. Daarom koopt u in onze dierenwinkel in Oosterhout nestkastjes, vogelhuisjes, vogelbadjes, strooivoer, vetbollen, mezenbollen en pinda’s. Wij geven voorlichting over het vogelvriendelijk maken van uw tuin in ons tuincentrum in Oosterhout.

Bezoek onze dierenwinkel in Oosterhout

Bent u al tijden op zoek naar een complete dierenwinkel in de buurt van Oosterhout? Stop dan nu met zoeken en kom langs bij GroenRijk Oosterhout! Wij hebben alles wat u nodig heeft om het leven van uw lieve huisdier zo comfortabel mogelijk te maken. Onze collega’s staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Plan uw route naar de dierenwinkel van Oosterhout

GroenRijk Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout

Telefoonnummer: 0162-451852
info@oosterhout.groenrijk.nl