Dierenwinkel Oosterhout

In ons tuincentrum vindt u de meest complete dierenwinkel van Oosterhout en omgeving. Met een zeer ruim assortiment dierbenodigdheden voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen bieden wij een compleet assortiment om uw huisdier de beste zorg te geven. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar; GroenRijk Oosterhout staat klaar voor u en uw dier!

Uitgebreide dierenwinkel in ons tuincentrum in Oosterhout

Vroeger werden huisdieren gehouden met een belangrijke functie. Ze hielpen bijvoorbeeld bij de jacht of gaven een sociale status. Daarnaast zorgden huisdieren er vroeger ook voor dat er geen ongedierte in huis kwam. Tegenwoordig worden huisdieren vaak gehouden voor warmte en gezelligheid. Goede verzorging voor uw huisdier is dan ook erg belangrijk. Bent u op zoek naar scherp geprijsd hondenvoer, leuk speelgoed voor uw hond, kat, of cavia, voederbakjes voor uw huisdier, een aquarium met visjes óf een mooie mand? U vindt het allemaal in onze dierenwinkel in Oosterhout. Wij hebben een zeer ruim assortiment dierbenodigdheden voor:

De gezondheid van uw huisdier is natuurlijk super belangrijk voor u. Daarom verkopen wij dierenvoeding van topmerken, zoals Royal Canin. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over het beste voer voor uw huisdier. Het is natuurlijk ook heel belangrijk dat uw huisdier in conditie blijft. Leuke speeltjes kunnen daarbij helpen. Een bal voor uw hond bijvoorbeeld of een muisje aan een stok voor uw kat. Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier? Onze medewerkers helpen u graag verder!  

Alles voor uw huisdier vindt u bij GroenRijk Oosterhout

Buitenvogels bij onze petshop in Oosterhout

Bij GroenRijk in Oosterhout zorgen we voor uw dieren. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld een breed assortiment voor uw vogel. Het houden van een parkiet, kanarie of papegaai is hartstikke leuk. Bij ons koopt u goede voerbakjes, vogelkooien, drinkbakjes, spiegeltjes, schelpenzand en voeding. Maar we laten ook de buitenvogels niet in de kou staan. We strijden ervoor om van iedere tuin een vogelvriendelijke plaats te maken. Daarom koopt u in onze dierenwinkel in Oosterhout nestkastjes, vogelhuisjes, vogelbadjes, strooivoer, vetbollen, mezenbollen en pinda’s. Wij geven voorlichting over het vogelvriendelijk maken van uw tuin in ons tuincentrum in Oosterhout.

Wilt u onze dierenwinkel in Oosterhout bezoeken?

Alles voor uw huisdier vindt u bij GroenRijk Oosterhout! Bent u al tijden op zoek naar een complete dierenwinkel in de buurt van Oosterhout? Stop dan nu met zoeken en kom langs bij GroenRijk Oosterhout! Wij hebben alles wat u nodig heeft om het leven van uw lieve huisdier zo comfortabel mogelijk te maken. Onze collega’s staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wanneer u langskomt in ons mooie tuincentrum kunt u meteen kijkje nemen op onze andere afdelingen met kamerplanten, tuinplanten en woonaccessoires. Vergeet ook zeker onze lunchroom De Proeftuin niet, want hier kunt u genieten van een heerlijke kopje koffie of een lekker broodje. Maak van uw bezoekje aan ons tuincentrum een echt uitje. Graag tot ziens bij GroenRijk Oosterhout!

GroenRijk Oosterhout | Dierenwinkel

Zien we u snel bij GroenRijk Oosterhout? Plan uw route naar de dierenwinkel

GroenRijk Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout

Telefoonnummer: 0162-451852
info@oosterhout.groenrijk.nl

GroenRijk Oosterhout | Dierenwinkel