Vissen

Bij GroenRijk Oosterhout bent u op het goede adres voor diverse soorten vissen voor in de vijver Wanneer wij aan vissen denken, dan denken wij als eerst natuurlijk aan de goudvis. De goudvis is een sociale, maar zeker ook sterke vis die zich al snel ergens thuis voelt. Of wat dacht u van windes. De goudwinde zwemt aan de oppervlakte van het water en jaagt op muggen. Wilt u meer informatie over de vissen voor in de vijver? U bent bij GroenRijk Oosterhout op het goede adres!

Diverse soorten vijvervissen

Een vis die nog altijd populair is, is de Koi vis. Deze vissoort heeft wel veel ruimte nodig en past niet zomaar in een doorsnee vijver. De vissen voor in de vijver worden in verschillende categorieën ingedeeld:

  • Oppervlaktevissen - Dit zijn vissen die aan de oppervlakte van de vijver voedsel zoeken en niet in de bodem van de vijver.
  • Voortplantende vissen - Om te voorkomen dat er teveel vissen in de vijver komen, kunt u het best voor vissen kiezen die zich niet snel voortplanten.
  • Opvallende vissen - De schutkeur die de vissen hebben, beschermt hen tegen vijanden. Wilt u toch vissen met een opvallende kleur? Ook die kunt u bij GroenRijk Oosterhout vinden.

Bij GroenRijk Oosterhout vindt u vissen voor in de vijver

Vissen voeren

Over het algemeen hebben vissen eens in de twee dagen eten nodig. Dit is vaak ruim voldoende. Wanneer u de vissen eten geeft, moet het voer in principe binnen 10 minuten zijn opgegeten. Al het voer wat blijft liggen, moet u uit de vijver halen. Zo voorkomt u viezigheid in de vijver. Wanneer het vriest, kan de vijver dicht vriezen. Zorg er altijd voor dat een deel van de vijver openblijft. Bij ons tuincentrum in Oosterhout vindt u allerlei soorten vissenvoer. Weet u niet precies welk soort voer u moet kiezen? Vraag het aan één van onze medewerkers.

Vissen kopen nabij Breda

Wilt u vijver of heeft u al een vijver en wilt u daar wat vissen in laten zwemmen? Kom dan langs bij GroenRijk Oosterhout voor diverse soorten vissen. Bij ons vindt u tevens ook verlichting voor bij de vijver, of wat dacht u van pompen, filters en waterplanten? In ons tuincentrum geven wij u advies om een complete vijver aan te schaffen. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel een keer!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vijverafdeling