Vogels

Woont u in omgeving van Oosterhout, Breda of Raamsdonksveer, dan is een bezoekje aan onze dierenwinkel zeker de moeite waard. In onze complete dierenwinkel vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft voor uw vogel

Binnen vogels

Heeft u een parkiet, kanarie of papegaai? Wij hebben een breed assortiment waarmee u uw vogel kunt huisvesten, voeden en verzorgen! Wij hebben eigenlijk alles wat u nodig heeft: een vogelkooivoerbakje, drinkbakje, spiegeltje, vogelvoer, schelpenzand voor de bodem en meer!

Buiten vogels

Niets leuker dan veel vogels in de tuin! Wilt u van uw tuin een aangename plek maken voor vogels? Hou dan de 4 v's in gedachten. Voorplanting, voedsel, veiligheid en variatie. 

 • Voortplanting
  Dit moet een veilige plek zijn, een nestkastje, vogelhuisje of een dichte struik. Zodat katten en andere vogels uit de buurt blijven.
 • Veiligheid
  Ze moeten zich makkelijk en snel kunnen verstoppen ook hiervoor is een dichte struik erg geschikt. 
 • Variatie
  Bij een gevarieerde tuin denkt u aan onder andere: bomen, struiken, vijver, hoge en lage planten en hekjes. Geen vijver in de tuin? Geen probleem u kunt ook een vogelbadje neerzetten!
 • Voedsel
  Dit kan natuurlijk voedsel zijn zoals wormen, insecten en rubsen maar ook voedsel uit de dierenwinkel: strooivoer, vetbollen, mezenbollen en pinda's. Wist u dat u vogels het hele jaar rond mag bij voeden? 

Heeft u advies nodig bij het vogelvriendelijk maken van uw tuin? Kom dan snel eens langs, klik hier voor onze openingstijden!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel Oosterhout