Vissen

Vissen zijn een geliefd huisdier in Nederland. Je kunt ze houden in een aquarium, vijver of een vissenkom. Bij GroenRijk Oosterhout kunt u terecht voor alle benodigdheden voor uw vissen. Wij verkopen onder andere de volgende producten: 

  • Aquarium
  • Benodigdheden voor een gezond aquarium
  • Vissenvoer

Aquarium voor uw vissen

Voordat u besluit dat uw vissen wilt gaan kopen is het van belang goed te weten welke voorbereidingen u moet treffen. Een van de eerste stappen is de aanschaf van een aquarium of vissenkom. Wij verkopen verschillende aquaria in allerlei groottes en vormen. Een vis heeft ongeveer 5 liter water bewegingsruimte nodig. Mocht u meer vissen willen, dan is het nodig om een groter aquarium aan te schaffen. Een vissenkom is prima voor een goudvis, maar bijvoorbeeld tropische vissen stellen iets meer eisen. 

Benodigdheden voor een gezond aquarium of vissenkom

Nadat u een aquarium of vissenkom heeft gekocht, moet u deze gaan inrichten. Er moeten natuurlijk vissen in, maar vergeet de details niet! Om het water in uw aquarium schoon en gefilterd te houden is het nodig om een pomp en waterplanten in uw aquarium te plaatsen. Deze reinigen het water en zorgen ervoor dat het water fris blijft. Sommige vissen komen uit regio's waar het warm is, er moet dan ook een verwarming worden aangesloten op uw aquarium. Ook moet u gaan nadenken over de bodembedekking. Er bestaan verschillende soorten met elk zo hun voordelen. Ook aquariumornamenten zoals bijvoorbeeld een huisje of schatkist zorgen ervoor dat uw vissen gelukkig blijven. In een huisje kunnen zij zich namelijk goed terugtrekken.

Vissen kopen | GroenRijk Oosterhout

Vissenvoer

Met het juiste vissenvoer blijven uw vissen sterk en gezond. Zo kunt u nog langer genieten van uw aquarium of vissenkom vol met vissen! Een goudvis eet het liefst dagelijks wat vissenvoer. Bij een goudvis moet het vissenvoer opgegeten zijn voordat het op de bodem ligt. Wij hebben een ruim assortiment aan vissenvoer voor allerlei verschillende vissen. 

Vissen benodigdheden kopen bij GroenRijk Oosterhout

Bij GroenRijk Oosterhout verkopen wij bijna alles wat u nodig heeft om uw vissen gezond en gelukkig te houden. Kom langs in ons tuincentrum in Oosterhout nabij Dongen, Hespelaar en Stuivezand voor ons complete aanbod. In onze dierenwinkel vindt u naast producten voor vissen ook alle benodigdheden voor uw kat, hond en knaagdier! Tot gauw bij GroenRijk Oosterhout!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel Oosterhout