Tuinmeubelen

Woont u in de buurt van Breda en bent u op zoek naar tuinmeubelen? Dan bent u bij GroenRijk Oosterhout aan het juiste adres! Vanaf het voorjaar vindt u in ons tuincentrum namelijk een ruim aanbod tuinmeubelen in iedere soort, maat en voor ieder budget.

Ons assortiment tuinmeubelen

In onze showroom in Oosterhout nabij Breda vindt u heel veel tuinmeubelen. Ons assortiment tuinmeubelen bestaat onder andere uit:

tuinmeubelen nabij Breda

Merken tuinmeubelen

Om een grote verscheidenheid aan tuinmeubelen aan te kunnen bieden, werken wij samen met verschillende merken en leveranciers. Standaard hebben wij de merken Tierra Outdoor, Tuin Impression, Noach Outdoor en Platinum in het assortiment van onze tuinmeubelen opgenomen. Dit zijn stuk voor stuk kwalitatieve merken waar wij graag mee samenwerken. De medewerkers van ons tuincentrum in Oosterhout kunnen u alles vertellen over de specifieke voordelen van ieder merk. Kom vooral eens langs bij GroenRijk Oosterhout om het gehele assortiment te bekijken! 

Noach outdoor tuinmeubelen  Garden impressions tuinmeubelen Tierra Outdoor tuinmeubelenParasol platinum tuinmeubelen

Kunststof en aluminium tuinmeubelen nabij Breda

Bij GroenRijk Oosterhout nabij Breda vindt u tuinmeubelen van verschillende materialen. Zo zijn kunststof tuinmeubelen tegenwoordig erg populair! Dat komt omdat ze er mooi uitzien, weinig onderhoud vergen en licht van gewicht zijn. Hierdoor zijn de kunststof tuinmeubels heel gemakkelijk te verplaatsen. In onze tuinmeubel showroom vindt u daarom een ruim assortiment rotan tuinmeubelen. Kunststof tuinmeubelen worden vaak gecombineerd met een aluminium of stalen frame. Dit is niet alleen erg stevig, maar ook erg duurzaam! Daarnaast zijn er ook tuinmeubelen in ons assortiment te vinden die volledig van aluminium zijn. 

tuinmeubelen nabij Breda

Houten tuinmeubelen nabij Breda

Bent u op zoek naar houten tuinmeubelen nabij Breda? Het authentieke van houten tuinmeubelen is bijna niet te evenaren als u het ons vraagt. Houten tuinmeubelen kopen, betekent wel dat u er wat meer aandacht aan dient te besteden in de vorm van schoonmaken en onderhouden om een lange levensduur te kunnen garanderen. Ook voor schoonmaak- en onderhoudsartikelen voor uw tuinmeubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende producten die u kunt gebruiken om uw houten tuinmeubels goed te kunnen onderhouden.

tuinmeubelen nabij Breda

Verzorging tuinmeubelen

Om ervoor te zorgen dat uw tuinmeubelen lang meegaan, is het verstandig om uw tuinmeubelen ook goed te verzorgen. Hoe u dat precies doet? Dat verschilt per tuinmeubel en per soort materiaal. In ons tuincentrum in Oosterhout vindt u de juiste producten die helpen uw tuinmeubelen te verzorgen én specialisten die u hier graag meer over vertellen. Dus kom vooral eens langs en dan helpen we u graag! 

Kom voor tuinmeubelen naar ons tuincentrum nabij Breda

Of u nu op zoek bent naar een loungeset, tuinset, tuinstoel, tuinbank, tuintafel, parasol of welk soort tuinmeubel dan ook, bij ons tuincentrum nabij Breda kunt u terecht voor een ruim assortiment aan tuinmeubelen. Daarnaast helpen onze medewerkers u graag met het vinden van de juiste tuinmeubelen voor uw situatie. Heeft u bijvoorbeeld een kleine tuin en wilt u optimaal gebruik maken van de ruimte? Of zoekt u een geschikt tuinmeubel voor op het balkon of dakterras? In elk geval gaan we er samen voor zorgen dat u de geschikte tuinmeubelen vindt. We zien u graag bij ons tuincentrum nabij Breda waar onze specialisten voor u klaar staan.