Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Rouwboeketten

Een mooi rouwboeket kopen in Oosterhout? Kom dan eens langs bij tuincentrum GroenRijk.

Een mooi rouwboeket kopen bij GroenRijk in Oosterhout

Bent u net uw dierbare verloren? Dan komt er een hoop op u af terwijl uw hoofd daar helemaal niet naar staat. Dat begrijpen wij bij GroenRijk in Oosterhout maar al te goed en daarom vinden wij het belangrijk dat er iemand is die rustig de tijd voor u neemt. Neem voordat u langskomt bij voorkeur even contact met ons op zodat wij kunnen zorgen dat er iemand is die tijd voor u vrijmaakt. Zo kunnen wij gezamenlijk de wensen en mogelijkheden rustig met u doorspreken. Ontzorgen en mooi werk afleveren heeft bij het leveren van rouwwerk onze prioriteit. Het is uiteraard niet verplicht om een afspraakte maken, u kunt ook gewoon bij ons binnen komen lopen. 

GroenRijk Oosterhout heeft al jaren ervaring met het maken van mooie rouwboeketten en rouwstukken die voor iedere begrafenis of crematie speciaal voor u worden samengesteld. Onze bloemschikkers zetten zich graag in om met hun ervaring en uw wensen een mooi bloemstuk voor het afscheid van uw dierbare te maken.

Rouwboeket met orchidee laten maken OosterhoutRouwboeket laten maken in OosterhoutRouwboeket met rode rozen OosterhoutMooie rouwboeketten in Oosterhout

Vragen over het rouwwerk bij GroenRijk in Oosterhout?

Heeft u vooraf al enkele vragen over planning, beschikbaarheid of welke andere vraag dan ook, neem gerust contact met ons op.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen