Bruidsboeketten

De mooiste bruidsboeketten in Oosterhout vindt u natuurlijk bij GroenRijk! Kom een langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken met een van onze bloemisten! Voor die dag in uw leven wilt u natuurlijk wel een bloemist die met u meedenkt!

Een bruidsboeket kopen bij GroenRijk in Oosterhout

Een bruidsboeket kopen doet u (als het goed is) maar één keer en daarom zoekt u een bloemist die er al zijn/haar tijd en liefde in stopt en luistert naar uw wensen. Dit is iets dat onze bloembind(st)ers goed begrijpen en daarom vinden wij het belangrijk dat uw wensen eerst goed in kaart worden gebracht. Wat zijn uw lievelingskleuren, wat zijn uw lievelingsbloemen, welke kleuren wilt u terug laten komen in het bruidsboeket? Allemaal vragen waar wij graag uw antwoord op willen hebben voordat wij aan de slag gaan. Nadat uw wensen goed in kaart zijn gebracht gaan onze bloemkunstenaars voor u aan de slag met het maken van een prachtig bruidsboeket met verse bloemen. Ook de bruiloft boutonnières kunnen wij voor u verzorgen.

In 7 stappen uw bruidsboeket kiezen

Stap 1: Maak een planning zodat alles op het juiste moment besteld en geleverd kan worden.
Stap 2: Inspiratie opdoen, maak collages van bruidsboeketten die u mooi vindt.
Stap 3: Kies de kleuren.
Stap 4: Wat mag het worden, een biedermeijer, waterval of misschien een andere vorm bruidboeket?
Stap 5: Kies uw favoriete bloem, maar houd rekening met het seizoen!
Stap 6: Kies aanvullend bloemwerk.
Stap 7: Kom langs bij ons in Oosterhout om uw wensen door te spreken.

Bloemen kopen voor uw trouwlocatie in Oosterhout

Naast een mooi bruidsboeket is een mooie aankleding van de bruidslocatie misschien wel even belangrijk. Een paar mooie bloemstukken of bloemenkransen bij de entree, bloemen voor de bruidswagen, u vraagt en wij draaien.

Vragen over de bloemen voor uw trouwerij? 

Heeft u vooraf al enkele vragen over planning, beschikbaarheid of welke andere vraag dan ook, kom langs bij ons in het tuincentrum in Oosterhout om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel