Boeketten

Iedere dag maken onze bloembindsters verse boeketten passend bij de tijd van het jaar. Uiteraard vindt u een mooie basis in ons assortiment van bloemen die het hele jaar mooi zijn. Is het de tijd dat de bloembollen uitkomen? Dan vindt u bij ons bijvoorbeeld boeketten met tulpen erin. Is het de tijd van de gladiolen? Dan kunt ook die bij ons vinden. De keuze is zeer ruim en geef toe.. iedereen wordt toch blij van verse bloemen? Kom gerust eens langs bij GroenRijk Oosterhout voor de mooiste boeketten en laat u verrassen.

Boeket op maat

De bloemisten van GroenRijk Oosterhout maken de meest prachtige creaties voor u op maat. Heeft u favoriete bloemen die u graag wilt verwerken in een boeket? Dan maken wij dat met alle plezier voor u klaar, terwijl u wacht. Met drie keer in de week verse aanlevering van bloemen direct van de veiling bieden wij de meest verse bloemen en boeketten met 7 dagen vaasgarantie. Iedereen vindt het toch leuk om verse bloemen in huis te hebben? Verras uw moeder, vriendin of tante eens met een bosje bloemen. Daar zullen ze zeker blij van worden!

Boeketten kopen bij GroenRijk Oosterhout

Bloemen kopen in Oosterhout

Natuurlijk maken wij de boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie. Tevens bezorgen wij ook tegen een kleine vergoeding in de regio van Oosterhout. GroenRijk Oosterhout is tevens specialist in bruidsboeketten en rouwboeketten. Lees er meer over of kom langs in ons tuincentrum. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel