Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Boeketten

Iedere dag maken onze bloembindsters verse boeketten passend bij de tijd van het jaar. Uiteraard vindt u een mooie basis in ons assortiment van bloemen die het hele jaar mooi zijn, maar als u nu komt kijken ziet u boeketten en arrangementen in prachtige herfstkleuren. Veel oranje en rood gemengd met groen en leuke arrangementen verwerkt met pompoenen en andere najaars uitingen.

Boeket op maat

De bloemisten van GroenRijk Oosterhout maken de meest prachtige creaties voor u op maat. Heeft u favoriete bloemen die u graag wilt verwerken in een boeket, dan maken wij dat voor u klaar terwijl u wacht. Met drie keer in de week verse aanlevering van bloemen direct van de veiling bieden wij de meest verse bloemen en boeketten met 7 dagen vaasgarantie. 

Natuurlijk maken wij de boeketten naar uw wensen en een door u gegeven prijsindicatie. Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij ook in de regio Oosterhout. GroenRijk Oosterhout is tevens specialist in bruidsboeketten en rouwboeketten. Lees er meer over of kom langs in ons tuincentrum. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel