Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Bloemen

Bloemen kopen in Oosterhout? Kom dan eens naar tuincentrum GroenRijk en laat u verrassen door ons ruime aanbod verse bloemen, bij binnenkomst kunt u ze al ruiken!

Bloemen kopen bij GroenRijk in Oosterhout

Bloemen worden dagelijks verse bij ons aangeleverd zodat u er nog lang plezier van kunt hebben! Standaard hebben wij de mooiste boeketten, die aansluiten bij de laatste trends en het seizoen, voor u klaarstaan. Houdt u van een bepaald soort bloem dan is het natuurlijk mogelijk om uw favoriete bloem per bos te bestellen. Sommige bloemen zijn zelfs los per stuk te koop. Wilt u de bloemen graag laten mengen met een andere bloem of wat groen om het tot een mooi compleet boeket te maken, dan helpen onze bloemisten u graag verder.

Zeven dagen vaasgarantie bij GroenRijk Oosterhout

Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bloemen krijft u bij ons zeven dagen vaasgarantie op onze bloemen

Ook voor bruidsboeketten en rouwarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken tijd voor u, luisteren goed naar uw wensen en zullen ervoor zorgen dat u bloemen krijgt waar u geen spijt van zult krijgen! Klik op een van de onderstaande assortimentsgroepen voor meer informatie.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel