Bloemen

Bloemen kopen in Oosterhout? Dan bent u in Oosterhout op het juiste adres. Wij hebben prachtige, kleurrijke bloemen in onze bloemenshop. Bent u benieuwd? Kom dan eens naar tuincentrum GroenRijk en laat u verrassen door ons ruime aanbod verse bloemen. Bij binnenkomst kunt u ze al ruiken!

Allerlei soorten bloemen: van tulpen tot zonnebloemen

Niet alle soorten bloemen zijn altijd te verkrijgen. Tulpen en zonnebloemen zijn ook maar bepaalde weken te verkrijgen. Is het bijvoorbeeld de tijd van de tulpen? Dan hebben wij mooie bossen tulpen in onze bloemenwinkel. Ook zonnebloemen zijn maar een bepaalde periode te koop, maar bij GroenRijk Oosterhout kunt u ze zeker vinden. Loop gewoon eens af en toe binnen en dan ziet u meteen wat de bloemen van het seizoen zijn!

Zeven dagen vaasgarantie

Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bloemen, krijgt u bij ons zeven dagen vaasgarantie op onze bloemen. Snijd de bloemen altijd schuin af en zorg dat de bloemen in een schone vaas staan. Bij GroenRijk Oosterhout kunt u tevens ook mooie passende vazen vinden. 

Bloemen kopen in GroenRijk Oosterhout

Bloemen kopen bij GroenRijk in Oosterhout

Bloemen worden dagelijks vers bij ons aangeleverd zodat u er nog lang plezier van kunt hebben! Standaard hebben wij de mooiste boeketten, die aansluiten bij de laatste trends en het seizoen, voor u klaarstaan. Houdt u van een bepaald soort bloem dan is het natuurlijk mogelijk om uw favoriete bloem per bos te bestellen. Sommige bloemen zijn zelfs los per stuk te koop. Wilt u de bloemen graag laten mengen met een andere bloem of wat groen om het tot een mooi compleet boeket te maken? Dan helpen onze bloemisten u graag verder. Zij weten precies welke soorten bloemen goed bij elkaar passen. Ook voor bruidsboeketten en rouwarrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken tijd voor u, luisteren goed naar uw wensen en zullen ervoor zorgen dat u bloemen krijgt waar u geen spijt van zult krijgen. Klik op een van de onderstaande assortimentsgroepen voor meer informatie. U bent natuurlijk van harte welkom om ons bloemen in onze bloemenshop te komen bekijken!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel