Zink

Zink is een materiaal wat ideaal is om als bloempot te gebruiken. Zink heeft een stoere uitstraling en staat in vrijwel ieder interieur goed. Kom langs bij GroenRijk Oosterhout voor ons complete assortiment aan zink!

Voordelen van zinken bloempotten

Zinken bloempotten hebben veel voordelen, waaronder de volgende: 

  • Lichtgewicht
  • Kan veel hebben
  • Geschikt voor elke soort plant

De zinken potten zijn lichtgewicht, waardoor ze goed geschikt zijn voor zware planten in uw tuin of huiskamer. De zware planten zijn zo toch nog te verplaatsen, mocht u zich bijvoorbeeld bedenken over de plek waar de plant staat. Zinken potten kunnen veel hebben voordat ze niet meer mooi worden, eigenlijk worden ze alleen maar mooier met de tijd. Wat ideaal is aan de zinken potten, ze zijn goed geschikt voor allerlei soorten planten! Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken of de pot wel geschikt is voor de plant. 

Zinken bloempotten bij GroenRijk Oosterhout

Tips om nog meer plezier te hebben van uw zinken pot

De meeste zinken potten hebben geen gat in de onderkant; zo kan het water niet goed weglopen. Een tip om het water beter weg te laten lopen is om een gat in de onderkant te boren. Voor een kleine pot is natuurlijk een klein gat voldoende. Voor een grotere pot moet het gat ook groter zijn. Ook kan de bodem van een zinken pot in de winter kromtrekken. Om dit te voorkomen kunt u de potten bijvoorbeeld op potvoetjes zetten. Een laatste tip is om de binnenkant van uw zinken pot te bekleden met noppenfolie, hiermee voorkomt u dat uw planten bevriezen in de winter of verbranden in de zomer. Onze medewerkers van GroenRijk Oosterhout helpen u graag met het onderhouden van uw zinken pot!

Zinken potten kopen bij GroenRijk Oosterhout

Voor een ruim aanbod aan zinken potten komt u naar GroenRijk Oosterhout. U kunt bij ons ook terecht voor mooie kamerplanten of tuinplanten om uw zinken potten mee te vullen! Wij zijn zes dagen per week geopend in Oosterhout nabij Breda en Raamsdonksveer. Naast langskomen kunt u voor eventuele vragen ook altijd contact met ons opnemen. Tot ziens bij GroenRijk Oosterhout!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten