Mandwerk

Mandwerk verkopen wij in verschillende soorten, maten en materialen. Kom langs in ons tuincentra in Oosterhout voor ons gehele assortiment mandwerk.

Soorten mandwerk bij GroenRijk Oosterhout

GroenRijk Oosterhout heeft een ruim assortiment aan mandwerk wat u zeker niet zal teleurstellen. Het meeste mandwerk wat wij verkopen is gemaakt van wilgentenen. Deze manden zijn gevoerd met plastic en zijn goed geschikt als bloempot. Een materiaal wat de laatste tijd populair is, is salim en zeegras versterkt door een metalen frame. Wij verkopen verschillende soorten mandwerk van deze materialen:

  • Traditionele manden
  • Wandmanden
  • Hengselmanden

Al deze soorten zijn goed geschikt om uw planten of bloemen in te plaatsen. De traditionele manden zijn de echte klassiekers onder het mandwerk. Deze kunnen neergezet worden in uw tuin of huis en hebben een landelijke uitstraling. De wandmanden zijn een leuk alternatief voor de traditionele manden. De wandmanden zijn een goede oplossing voor bijvoorbeeld een lege muur van uw schuur. Zo maakt u van een kale plek een gezellig muurtje! De hengselmanden zijn voorzien van een hengsel en zijn zo goed geschikt voor hangplanten. 

Mandwerk kopen bij GroenRijk Oosterhout

Trends mandwerk

Ons assortiment mandwerk gaat vrijwel altijd met de trends mee. Zo zijn op dit moment de hengselmanden erg populair. U kunt de hengselmanden vullen  met een mooie plant, maar heeft u er wel eens aan gedacht om deze cadeau te geven? U kunt een grote hengselmand vullen met verschillende planten waardoor er een leuk effect ontstaat. Ideaal voor een house warming of een verjaardag! Zo heeft de ontvanger namelijk een pot en planten in één en hoeft hij of zij zich geen zorgen te maken om een bijpassende pot te vinden. 

Mandwerk kopen bij GroenRijk Oosterhout

Voor een ruim assortiment aan mandwerk komt u naar GroenRijk Oosterhout nabij Stuivezand, Hespelaar en Steelhoven. Wij verkopen mandwerk van groot tot klein. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van het geschikte mandwerk voor uw huis of tuin. Wij zijn zeven dagen geopend en beantwoorden graag al uw vragen. Voor vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen via een contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook bellen of een e-mail sturen. Tot ziens bij GroenRijk Oosterhout!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten