Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kunststof

Kunststof bloempotten hebben zoveel voordelen dat u ze wel in huis moet hebben! Kom langs bij GroenRijk Oosterhout en bekijk ons gehele aanbod kunststof bloempotten. 

Kunststof bloempot kopen

Voor de mooiste kunststof bloempotten komt u naar GroenRijk Oosterhout. Wij verkopen kunststof bloempotten in allerlei verschillen maten en kleuren! De kunststof bloempotten die wij verkopen zijn goede kwaliteit voor een voordelige prijs. 

Voordelen kunststof bloempotten

  • Erg licht en dus makkelijk te tillen
  • Niet breekbaar
  • Bestand tegen vorst en hoge temperaturen
  • Bestand tegen chemische middelen

Kunststof bloempotten wegen maar weinig, zo kunt u ze makkelijk optillen en verplaatsen. Mocht u na een paar weken er toch achter komen dat die mooie plant niet op de goede plek staat, dan kunt u dit snel en gemakkelijk oplossen! Ook hangplanten zijn ideaal om op te hangen in een kunststof bloempot. Kunststof is niet breekbaar, zo hoeft u vrijwel nooit meer een nieuwe bloempot te kopen. Doordat kunststof bestand is tegen vorst en hoge temperaturen bevriezen of verbranden de wortels van uw planten minder snel. Kunststof bloempotten zijn erg makkelijk schoon te maken doordat ze bestand zijn tegen chemische middelen. U kunt ze met vrijwel alles schoonmaken en zorgen dat uw kunststof bloempot er weer als nieuw uitziet! Een laatste voordeel is dat de pot niet 'ademt', omdat de kunststof bloempotten dat niet doen verdampt het water in de pot minder snel. Doordat het water minder snel verdampt kunnen de planten zelf meer water opnemen en drogen ze dus minder snel uit! 

Waar u wel mee moet oppassen met harde wind of storm is dat kunststof bloempotten snel weg kunnen waaien. U kunt dit verhelpen door wat stenen in de kunststof bloempot te plaatsen. Op deze manier verzwaard u de bloempot zodat hij niet meer weg kan waaien. 

Kunststof potten koop je bij GroenRijk Oosterhout

Vragen over ons aanbod kunststof bloempotten

Mocht u vragen hebben over ons aanbod kunststof bloempotten dan ben u van harte welkom in ons tuincentrum in Oosterhout nabij Wagenberg, Terheijden en Raamsdonksveer. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, onze medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar!

Bent u toch op zoek naar een bloempot van glas, keramiek, mandwerk of zink? Ook dit verkopen wij in ons tuincentrum in Oosterhout. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten