Keramiek

Potten van keramiek zijn ideaal voor in huis of voor in de tuin. Ons aanbod keramische potten is ruim, kom langs in ons tuincentrum in Oosterhout voor het gehele aanbod! Hier verkopen wij onder andere de volgende potten van keramiek:

  • Terracotta bloempotten
  • Keramische bloempotten voor binnen
  • Keramische bloempotten voor buiten

Terracotta bloempotten

De terracotta bloempotten zijn al lange tijd de klassiekers onder de bloempotten in Nederland. Ze zijn voordelig, in allerlei maten te koop en zelf te versieren. De terracotta bloempotten zijn gemakkelijk zelf te decoreren. Zo kunt u van de simpele terracotta pot de ideale bloempot voor uw tuin of huiskamer maken. Als u een beetje creatief bent, kunt u er een prachtig kunstwerk van maken! Ook een leuk idee is om de bloempot te verven met de overgebleven restjes verf van uw muur. Zo wordt uw woonkamer nog meer een geheel! Bij de terracotta bloempotten moet u wel goed kijken of deze geschikt zijn om gedurende de winter buiten te blijven staan. De goedkopere varianten van de terracotta bloempotten vriezen in de winter namelijk wel eens stuk. Vraag gerust één van onze medewerkers van GroenRijk Oosterhout voor meer informatie over de terracotta bloempotten uit ons assortiment!

Keramische bloempotten voor binnen

Bloempotten van keramiek zijn natuurlijk ook geschikt voor binnenshuis. Met de keramische bloempotten uit ons assortiment krijgt u een natuurlijke look in uw woning. De bloempotten van keramiek gaan goed samen met de kamerplanten uit ons assortiment. Ons tuincentrum in Oosterhout heeft dan ook een ruim assortiment met prachtige kamerplanten.

Keramieke bloempotten kopen bij GroenRijk Oosterhout

Keramische bloempotten voor buiten

De bloempotten voor keramiek zijn vaak wat grover dan het keramiek voor binnen. Als er een gat in de bodem van de bloempot zit, gaat het vaak om een pot voor buiten. De afgelopen jaren wordt er bijna alleen nog maar geglazuurd keramiek verkocht, dit kan in de winter namelijk blijven staan. Met de geglazuurde bloempotten van keramiek hoeft u uw tuinplanten dus niet naar binnen te halen in de winter. Omdat de keramische bloempotten voordelig zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken als u deze moet verpotten en de pot breekt. U koopt voor weinig geld namelijk weer een nieuwe keramische bloempot. De tuinplanten uit ons assortiment in Oosterhout zijn ideaal voor de mooie bloempotten van keramiek!

Keramieke bloempotten kopen bij GroenRijk Oosterhout

Voor een ruim aanbod aan bloempotten van keramiek komt u naar Groenrijk Oosterhout nabij Dongen, Teteringen en Breda. Onze medewerkers helpen u graag verder met eventuele vragen over ons aanbod keramiek. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten