Glas

Glas is prachtig om uw boeket bloemen in te plaatsen. Maar ook voor kamerplanten die weinig aarde nodig hebben is glas goed geschikt. Bij GroenRijk Oosterhout verkopen wij verschillende producten van glas waaronder:

  • Windlichten 
  • Vazen
  • Kandelaars

Windlichten van glas

Met de glazen windlichten die wij verkopen in ons tuincentrum wordt de sfeer in uw huiskamer nog beter. GroenRijk Oosterhout verkoopt windlichten van glas in allerlei formaten en vormen, er zit er altijd wel één voor u bij. De windlichten van glas uit ons assortiment zijn ideaal om neer te zetten op een bijzettafel of de eettafel. Het licht komt op een mooie manier door de windlichten heen, waardoor er een mooi effect ontstaat. 

Vazen van glas

De vazen van glas zijn prachtig met een vrolijk boeket erin. Het heldere glas uit ons assortiment heeft een luxe uitstraling, terwijl wij ook vazen van gerecyclede groen glaswerk verkopen. Deze hebben een wat huiselijke uitstraling en passen, net als het heldere glas, perfect in ieder interieur. De glazen vazen zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen. Voor grote en kleine boeketten dus! Maar heeft u er wel eens aan gedacht om een plant in een glazen pot of vaas te plaatsen? Ook dit staat prachtig. Denk dan bijvoorbeeld aan een Orchidee in een glazen pot. 

Glazen bloempotten | GroenRijk Oosterhout

Kandelaars van glas

Glazen kandelaars zijn perfect om te gebruiken tijdens een romantisch diner. Ze stralen luxe en romantiek uit en geven net dat extra beetje sfeer aan uw huiskamer. Het licht van de kaarsen fonkelt door de glazen kandelaars heen en dit geeft een warm gevoel in huis. Ook onze glazen kandelaars zijn te koop in het luxe helder glas en het gerecyclede groene glas. Wilt u naast een prachtige glazen kandelaar nog meer mooie woonaccessoires voor in huis? Ook voor woonaccessoires bent u bij GroenRijk Oosterhout aan het goede adres. Bent u op zoek naar kaarsen voor in uw glazen kandelaar? Ook voor prachtige kaarsen kunt u bij ons terecht. 

Vragen over ons assortiment glas

Mocht u vragen hebben over ons assortiment glas, dan kunt u gerust eens langskomen in ons tuincentrum in Oosterhout nabij Den Hout, Hespelaar en Stuivezand. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte glazen vaas voor bij uw bloemen of planten. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar. Ook kunnen onze medewerkers uw vragen via de e-mail, telefoon of het contactformulier beantwoorden. Tot snel bij GroenRijk Oosterhout!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten