Gazon

Wilt u mooi groen gras in uw tuin? Dat kan best, maar kies dan wel voor een grassoort die bij u past. Wilt u een gazon waar de kinderen op kunnen ravotten? Kies dan voor een sterke grassoort zoals speelgazon. De fijnere meer kwetsbare grassoorten hebben meer sierwaarde. Wilt u dat uw gazon snel gereed is? Een gazon kan worden ingezaaid, maar voor een snel resultaat bestelt u complete graszoden. In ons tuincentrum in Oosterhout vindt u ook tal van gazon gerelateerde producten: grasmaaiers, handmatige grasscharen of grasscharen op accu, grastrimmers, verticuteermachines, strooiwagens en meer. 

Onderhoud van uw gazon

Zorg goed voor uw gazon, hierbij komt kijken: regelmatig maaien, het verwijderen van het mos, inzaaien van de kale plekken, het strooien van kalk en het bemesten. Hiervoor hebben wij de producten van ECOstyle en Pokon in ons assortiment. Laat u ook goed informeren over de juiste grasmaaier die past bij uw gazon. Wilt u meer weten over het onderhouden van uw gazon? Klik dan hier.

Speelgazon kopen in Oosterhout

Graszoden zijn de ideale oplossing voor de particulier om snel een gazon aan te leggen. U krijgt gras van het juiste mengsel en een uitmuntende kwaliteit. De graszoden zijn gemakkelijk te hanteren en zelf af te halen. Voor een geringe vergoeding bezorgen wij ook thuis.

Speelgazon in rollen van 1m²   ( 40 cm breed en 2.5 mtr. lang )

Het afhalen van graszoden kost € 2,40 per m2.

Graag de graszoden bestellen woensdag voor 12:00 uur voor het afhalen in het weekend.

Heeft u al specifieke vragen? Kom dan gerust bij ons langs of neem per telefoon of per e-mail contact met ons op! Wilt u direct graszoden bestellen? Dat kan ook, onderaan deze pagina vindt u het graszoden bestelformulier.

Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé graszoden specialist van Oosterhout met alles voor een mooi gazon! 

GroenRijk Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout

Telefoonnummer: 0162-451852
[email protected]

Pokon producten Oosterhout Ecostyle producten Oosterhout