Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Barbecues

Woont u nabij Oosterhout en bent u gek op buitenleven en buiten eten? Kom dan eens langs bij tuincentrum GroenRijk in Oosterhout. Wij hebben een ruim aanbod barbecues, zoals: gasbarbecueshoutskoolbarbecues en elektrische barbecues. U kunt bij ons terecht voor zowel A-merk barbecues van hoogstaande kwaliteit zoals Weber maar ook voor goedkopere barbecues kunnen we u van dienst zijn. Naast de barbecues bieden wij ook een ruim assortiment aan barbecue accessoires aan, zoals vleestangen, houtkoolstarters, barbecuesets en aanmaakproducten. U kent het gezegde 'goed (barbecue)gereedschap is het halve werk!

Weber BBQ Oosterhout

In ons assortiment vind u veel Weber producten omdat wij achter de hoogstaande kwaliteit staan van deze leverancier. Bij Weber staan design, eenvoud, veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Om die reden is een garantie van 5 jaar geen enkel probleem want de barbecues hebben een hele lange levensduur! In 1952 werd de eerste kogelvormige Weber barbecue geboren, vanaf dat moment zijn de barbecues en accessoires alleen maar beter geworden. Genieten zult u zeker van de nieuwste accessoires en BBQ's van Weber met de hipste kleuren en designs!

Klik op één van de onderstaande categorieën voor meer informatie over ons barbecue-assortiment. Heeft u al specifieke vragen? Kom dan gerust bij ons langs of neem per telefoon of per e-mail contact met ons op!

GroenRijk Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout

Telefoonnummer: 0162-451852
info@oosterhout.groenrijk.nl

Weber BBQ Oosterhout