Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Kamerplanten

Ons tuincentrum in Oosterhout is gespecialiseerd in kamerplanten. Of u nu opzoek bent naar grote kamerplanten of kleine kamerplanten wij bieden u een ruim assortiment vers van de veiling aan.

Kamerplanten brengen sfeer in huis!

Bij grote mooie kamerplanten kunt u denken aan een Palm, Cactus of een Yucca bij bloeiende kamerplanten kunt u denken aan de altijd mooie en gemakkelijk te onderhouden orchidee. Tot slot hebben wij leuke kleine plantjes voor in huis zoals vetplantjes, calanchoe, peperomia of de Anthurium. Tevens bieden we ook leuke arrangementen aan. In ons tuincentrum in Oosterhout hebben wij diverse combinaties gemaakt van potten en planten voor uw inspiratie. Wilt u een oude pot van huis voorzien van een mooie plant? Dat kan ook maak gebruik van de oppot service in ons tuincentrum.

Verzorging van uw kamerplanten

Naast het grote assortiment kamerplanten hebben wij ook diverse soorten potgrond en voeding voor planten. Zo kunt u kiezen uit grondsoorten speciaal voor orchideeën, cactussen of varens. In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Wilt u sterke en gezonde planten? Dan is het zaak de planten extra voeding te geven. Wij verkopen voeding voor diverse planten van onder andere het merk Pokon en Eco style. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen.

Heeft u een advies nodig? Bij ons op de kamerplanten afdeling kunt u uitgebreid advies inwinnen! Bezoek ons tuincentrum, wij staan u graag te woord!

GroenRijk Oosterhout
Damweg 7
4905BS Oosterhout

Telefoonnummer: 0162-451852
info@oosterhout.groenrijk.nl