Gardena

Gardena is een top merk onder het aanbod tuingereedschap. Voor een ruim assortiment Gardena artikelen komt u naar ons tuincentrum in Oosterhout!

Gardena tuingereedschap tuincentrum Oosterhout

Assortiment Gardena

Gardena biedt een ruim assortiment van benodigdheden voor het onderhoud van uw tuin. Zoals besproeiingsystemen (denk aan: tuinslangen, haspels, sproeikoppen, moderne besproeiingssystemen etc), gazononderhoud, vijvers, verzorging van bomen en struiken en bodembewerking. 

Gardena combisystem

Gardena is vooral ook sterk in hun combinatie systemen. Vele tuingereedschappen kunnen voor meerdere doelen gebruikt worden. Eén steel maakt u bijvoorbeeld tot een hark, schep of bezem. Dat scheelt ruimte! Kortom innovatie staat hoog binnen de organisatie Gardena. Zo komen er nu steeds meer producten op de markt die het voor u steeds makkelijker maken. Denk aan de robotmaaier en het Micro-Drip-System voor de bewatering van uw tuin, deze is aan te sturen vanaf de smartphone of tablet. Hoe handig is dat? 

Gardena tuingereedschap te verkrijgen bij GroenRijk Oosterhout

Voor een volledig overzicht van ons gereedschap van Gardena verwelkomen we u graag in ons tuincentrum in Oosterhout. Onze medewerkers adviseren u graag over het juiste gereedschap. Bekijk via contact in het menu onze openingstijden of neem telefonisch contact met ons op!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap