Valentijnsboeketten

14 februari is natuurlijk dé dag van de liefde. Op Valentijnsdag is het de perfecte dag om uw geliefde te verrassen, met bijvoorbeeld mooi opgemaakte valentijnsboeketten! Dat kan dan bijvoorbeeld een bos rode rozen met wat groen zijn of een boeket met zijn of haar favoriete bloemen. Bij GroenRijk Oosterhout bent u van harte welkom om het perfecte boeket uit te zoeken!

Rozen op Valentijnsdag

Rode rozen staan symbool voor de liefde en daarom zien we op Valentijnsdag veel van deze kleur rozen. Rozen bestaan inmiddels al duizenden jaren en straalt echt klasse uit. Rozen worden dan ook wel de Koningin onder de bloemen genoemd. Bij GroenRijk Oosterhout kunt u bijvoorbeeld een mooie bos rode rozen aan uw geliefde geven, of u kunt mooie rozen in een boeket laten verwerken. 

Iets anders dan een Valentijnsboeket cadeau geven? 

Op Valentijnsdag verrast u uw geliefde met een cadeau. Wat dacht u naast een prachtig Valentijnsboeket, bijvoorbeeld aan een bloeiende kamerplant, heerlijke huisparfum, woonaccessoires, zoals sier kussentjes of neem hem of haar mee op romantische diner. En bij een romantisch diner kunnen sfeervolle kaarsen natuurlijk niet ontbreken. Ook voor kaarsen bent u in ons tuincentrum op het goede adres. Valentijn is ook de dag dat geheime liefdes hun harten laten spreken door bijvoorbeeld een Valentijnskaart of een mooie bos rode rozen te laten bezorgen. Valentijnskaarten en bloemen heeft GroenRijk Oosterhout in overvloed!

Valentijnsboeketten | GroenRijk Oosterhout

Bloemen bestellen in Oosterhout

Wilt u graag een valentijnsboeket geven op 14 februari? Neem dan contact op met onze bloemisten van GroenRijk Oosterhout. Dan kunt u heel gemakkelijk uw wensen doorgeven en gaan de bloemisten voor u aan de slag! Ons telefoonnummer is: 0162-451852. We zien uw bestelling graag tegemoet!

Bekijk onze openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemenwinkel