Vaste planten

Vaste planten kunnen eigenlijk niet ontbreken in uw tuin. Vaste planten zijn planten die ieder jaar weer terugkomen. In het najaar sterven ze af en in het voorjaar komen ze weer in vol ornaat tevoorschijn. Veel voorkomende vaste planten zijn:

  • Primula
  • Blauwe ster
  • Duizendblad
  • Stokroos

Vaste planten zijn misschien wat duurder bij het aankopen, maar uiteindelijk is het een goede investering en zorgen ze voor een prachtige basis in uw tuin. Het assortiment vaste planten bij ons in het tuincentrum in Oosterhout is groot. In de zomer bieden wij ook mooie grote vaste planten aan. Deze soorten zijn natuurlijk ideaal om een lege plek in uw tuin mee op te vullen. Benieuwd naar de diverse soorten vaste planten? Kom langs bij GroenRijk Oosterhout!

Vaste planten in uw tuin vermenigvuldigen? Dat kan!

U kunt vaste planten in het najaar scheuren of vermenigvuldigen. Dit klinkt misschien gek, maar zo wordt dat genoemd. Hoet gaat u te werk? Met een scherpe spade snijdt u er een stuk af. Let er op dat bij de oudere planten de houtachtige kern vaak wordt afgestoken, zodat er een jonge frisse plant overblijft. Op deze manier kunt u vaste planten gemakkelijk vermenigvuldigen. Wilt u meer weten over het vermenigvuldigen van vaste planten in uw tuin? De medewerkers van GroenRijk Oosterhout kunnen u hier alles over vertellen. Kom dan langs in ons tuincentrum in Oosterhout. Onze medewerkers geven u graag tips!

Vaste planten kopen bij GroenRijk Oosterhout

Geef sfeer in uw tuin met een border met vaste planten

Een border is ideaal om een aantal vaste planten bij elkaar te zetten. Voordat u besluit om een border in uw tuin te nemen, is het belangrijk om te weten op welke plek u deze wilt. Dit kan een plek zijn met veel zon, of juist weinig zon. Als u weet hoeveel uren zon er op deze plek is, kunt u vaste planten uitzoeken die hier tegen kunnen. Het leukste is een border waar aan de voorkant kleinere planten staan, en achteraan grotere. Wat het leuke is aan een border, is dat u planten kunt kiezen die verschillende bloeitijden hebben. Zo kunt u er zelfs voor zorgen dat u gedurende het hele jaar een bloeiende border heeft. Daar wordt iedereen toch blij van? Bij GroenRijk Oosterhout kunt u allerlei planten en producten vinden om de border met planten te kunnen onderhouden en verzorgen.

Vaste planten koopt u bij GroenRijk Oosterhout

Voor een ruim aanbod aan vaste planten komt u naar GroenRijk Oosterhout nabij Breda en Raamsdonskveer. Wij helpen u graag bij de aankoop van één of meerdere vaste planten. Heeft u nog specifieke vragen over beplanting of misschien over een specifieke tuinplant die u graag zou willen planten? Vraag het dan aan een van onze medewerkers in ons tuincentrum, zij helpen u graag verder. Wanneer u langskomt in ons tuincentrum, kunt u ook meteen de rest van de tuinplanten afdeling bekijken, met onder andere heesters, rozen, klimplanten en in het voorjaar vindt u bij ons ook éénjarige planten. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder de route naar Oosterhout en dan zien we u hopelijk snel in onze winkel.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten