Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Eenjarige planten

Éénjarige planten zijn planten die een zomer lang zullen bloeien maar daarna afsterven. Leeuwenbek, hangpetunia en violen zijn goede voorbeelden van éénjarige planten die u bij ons in het tuincentrum in Oosterhout kunt kopen. 

Topische kuiplanten zoals de Fuchsia, Petunia en de Oleander

Kuipplanten zijn éénjarige planten uit de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee zoals de Oleander, Petunia, Abutilon, Lantana of Fuchsia. Ze zorgen voor een tropisch tintje in uw tuin. Zet ze op een warm plekje op het terras of plant ze in de tuin maar houdt er rekening mee dat ze meestal niet winterhard zijn. Wij hebben een ruim aanbod aan kuipplanten, maar natuurlijk ook mooie plantenpotten en bloemenbakken om ze te laten schitteren in uw tuin. 

Moestuin, groenten, fruit en kruiden

De moestuin is helemaal in en dat vinden wij heel logisch! Zelf groenten, fruit en kruiden kweken is erg leuk en u weet precies wat u eet, ideaal! Een aantal kruiden kunnen onze winters overleven zoals bieslook en munt. Andere kruiden zijn echte éénjarige planten en moeten elk voorjaar opnieuw worden ingezaaid. Op onze kruidenafdeling staan ook kruiden kant-en-klaar in pot. 

Wilt u meer weten over de planten bij ons in het tuincentrum in Oosterhout? Kom dan eens langs, klik hier voor onze contactgegevens en openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten