Parasols

Opzoek naar een winkel waar verschillende parasols verkrijgbaar zijn? Kom dan naar tuincentrum GroenRijk te Oosterhout. De zon in uw tuin of op het balkon is natuurlijk heerlijk, maar soms wilt u ook wel even rustig een boek lezen of uren in de tuin kunnen zitten zonder u in te moeten smeren met zonnebrand crème, dan biedt een goede parasol uitkomst! Voor de aanschaf van een parasol is het belangrijk te bedenken waar de paarasol komt te staan. Zodoende kunt u beslissen welke soort parasol daar het beste past.

Een parasol kopen bij GroenRijk in Oosterhout

Bij ons in het tuincentrum vindt u een breed aanbod parasols onder andere van het merk Platinum. Platinum is een echt kwaliteitsmerk als het gaat om tuinparasols. Al jaren zijn zij actief op de Nederlandse markt met een mooie aanbod parasols van top kwaliteit, de productontwikkeling heeft niet stilgestaan! Bij ons in Oosterhout vindt u onder andere zweefparasols en parasols op voet van Platinum.

Het verschillende soorten parasols?

Een zweefparasol zoals op onderstaande afbeelding kan makkelijk boven een loungeset hangen zonder dat u in het midden een parasolvoet heeft staan zoals bij een traditionele parasol wel het geval is. Dat geeft extra ruimte voor de tuintafel, maar voorkomt ook een vervelende paal tussen u en uw gezelschap. Wij hebben diverse Platinum zweefparasols uitgestald staan bij ons in het tuincentrum in Oosterhout.

Platinum parasol kopen in Oosterhout Platinum parasols

Parasols voor op het balkon

Heeft u thuis een heerlijk zonnig balkon? Dat is genieten want dan zit u wat meer uit de wind dan in een tuin. In de zomer kan het er wel erg warm worden in de volle zon. een beetje schaduw is dan wel zo prettig. Bij ons in het tuincentrum kunt u terecht voor een balkon parasol. Deze zijn wat kleiner van formaat. Wij adviseren voor op het balkon een staande parasol, deze vangen namelijk minder wind. Kies op het balkon voor een balkon parasol die te kantelen is, zodoende kunt u de schaduw wat makkelijker verplaatsen. Vergeet niet uw parasol in te klappen wanneer u weg gaat, om windschade te voorkomen.

Parasols parasolhoezen en -accessoires kopen bij GroenRijk Oosterhout

Wilt u uw parasol lang mooi houden dan kunt u deze het best beschermen tegen weersinvloeden. Een goed passende parasolhoes is dan geen overbodige luxe! Wij verkopen parasolhoezen en losse parasolvoeten die geschikt zijn voor bijna iedere parasol. Ook als u geen Platinum parasol heeft hebben wij wel een geschikte parasolhoes voor u op voorraad!

Meer weten over onze parasols, parasolhoezen of parasolvoeten? Of wilt u uw tuin verder inrichten met mooie tuinmeubelen, tuinplanten of een luxe barbecue? Kom dan langs bij ons in het tuincentrum in Oosterhout of neem contact met ons op. 

Plan uw Route naar tuincentrum GroenRijk Oosterhout

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen