Tuinsets

Tuinsets zijn natuurlijk gewoon tuintafels met bijpassende tuinstoelen om 's-avonds heerlijk aan te kunnen dineren en 's-morgens aan te ontbijten. Bij ons in het tuincentrum in Oosterhout vindt u verschillende soorten en maten tuinsets!

Tuinsets kopen bij GroenRijk in Oosterhout

Bij ons vindt u het ruimste aanbod tuinsets in Oosterhout van de merken Noach Outdoor, Tierra Outdoor en Garden ImpressionsWij hebben tafels voor buiten in verschillende soorten, maten en gemaakt van verschillende materialen. Tuintafels voor vier, zes of acht personen of zoekt u juist een ronde tuintafel? Wij hebben het allemaal. Sommige tuinsets zijn geheel onderhoudsvrij en andere vragen om enig onderhoud. Houten tuintafels moeten bijvoorbeeld eens per jaar een goede onderhoudsbeurt krijgen.

Tuintafel en stoelen kopen bij GroenRijk in Oosterhout

Het ultieme zomergevoel is toch met familie, vrienden of het gezin lekker buiten eten en lang natafelen?  Maar dat doet u toch liever niet aan een plastic tuintafel met harde tuinstoelen? Bij ons in het tuincentrum vindt u daarom heerlijke tuinstoelen met en zonder tuinkussens! Ook het opbergen van uw tuinstoelen kan nog weleens voor wat ruimtegebrek zorgen. Bij ons in het tuincentrum in Oosterhout vindt u daarom diverse opklapbare en stapelbare tuinstoelen die u eenvoudig kunt opbergen zonder dat uw hele schuur vol staat. 

Kom langs bij ons in het tuincentrum in Oosterhout voor advies en bezoek onze tuinmeubelen showroom in Oosterhout om de tuinsets zelf uit te proberen.

Tuinset thuis laten bezorgen?

Tuinsets, dus een eettafel samen met vier of zes tuinstoelen, is vrij groot en past niet in de gemiddelde auto. Gelukkig kunnen wij het tuinset ook bij u thuisbezorgen! Kom langs bij ons in het tuincentrum en vraag naar de mogelijkheden klik hier voor onze contactgegevens en openingstijden.

Noach Outdoor tuinsetGarden Impressions tuinsetTierra Outdoor tuinset

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen