Bomen & Coniferen

Mooie grote en kleine bomen kopen in Oosterhout doet u bij ons in het tuincentrum. Bomen zijn echte blikvangers, zorgen vaak voor wat beschutting en staan prachtig in zowel een grote als kleine tuin. Wat ons betreft staat er in iedere tuin toch wel minimaal één boom te stralen tussen de rest van de beplanting.

Bomen kopen in Oosterhout

Heeft u een kleine tuin en bent u op zoek naar een geschikte boom? Dan zijn er altijd leibomendakbomen en bolvormige bomen die prachtig staan in uw voor- of achtertuin. Voorbeelden van bomen die klein blijven of kunnen blijven zijn de CatalpaEsdoornbolacasiatreurwilg en de laurier. Heeft u meer ruimte en zoekt u juist een grote boom dan kunnen wij u daar ook aan helpen!. Houdt bij het aanschaffen van een boom wel altijd rekening met uw buren, die willen vaak wel van de zon kunnen blijven genieten. 

Zaken om rekening mee te houden bij het kopen van een boom

Bij het aanschaffen van een boom dient u met een aantal zaken rekening te houden:

  • Op welke plek moet de boom komen te staan?
  • Is dat een zonnige of juist schaduwrijke plek?
  • Hoeveel ruimte is er en hoe hoog mag de boom worden?
  • Zullen de buren last krijgen van de boom?

Als u een antwoord heeft gevonden op deze vragen dan is het tijd om te bekijken welke bomen voldoen aan deze voorwaarden, weet u dat niet dan kunt u bij ons in het tuincentrum in Oosterhout langskomen zodat wij u opweg kunnen helpen. 

Coniferen kopen in Oosterhout

Conifeer is de groepsnaam voor naaldbomen en -struiken in het algemeen. Vrijwel alle coniferen zijn wintergroen, alleen de larix verliest zijn naalden. Coniferen zijn makkelijke en oersterke bomen en daarom een goede investering. Vaak worden ze gebruikt als afscheiding in de tuin of om wat privacy te creeëren. 

Kom voor mooie bomen of coniferen naar GroenRijk in Oosterhout

Weet u al precies wat u wilt of bent u nog zoekende naar een boom die uw tuin zal gaan verrijken? Kom langs bij ons in het tuincentrum en onze medewerkers helpen u graag verder. Heeft u vooraf al wat vragen over bomen of coniferen dan vindt u hier onze adres- en contactgegevens.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten