Bomen en Coniferen

Mooie grote en kleine bomen kopen in Oosterhout doet u bij ons in het tuincentrum. Bomen en coniferen zijn echte blikvangers, zorgen vaak voor wat beschutting en staan prachtig in zowel een grote, als kleine tuin. Wat ons betreft staat er in iedere tuin toch wel minimaal één boom te stralen tussen de rest van de beplanting. Wij van GroenRijk Oosterhout zijn specialist in het adviseren van de juiste boom voor in uw tuin. 

Bomen kopen in Oosterhout

Heeft u een kleine tuin en bent u op zoek naar een geschikte boom? Ook voor kleinere tuinen zijn er geschikte bomen. Denk dan bijvoorbeeld aan leibomen, dakbomen en bolvormige bomen die prachtig staan in uw voor- of achtertuin. Voorbeelden van bomen die klein blijven of kunnen blijven zijn de Catalpa, Esdoorn, bolacasia, treurwilg en de laurier. Heeft u meer ruimte en zoekt u juist een grote boom dan kunnen wij van GroenRijk Oosterhout u daar ook aan helpen! Wanneer u een boom wilt aanschaffen, moet u altijd wel rekening houden met uw buren. Het kan zijn dat een grote boom voor schaduw zorgt in de tuin van uw buren.  

Wilt u een boom komen? Houd dan hier rekening mee:

Een boom koopt u niet zomaar. Bij het aanschaffen van een boom dient u met een aantal zaken rekening te houden:

  • Op welke plek moet de boom komen te staan?
  • Is dat een zonnige of juist schaduwrijke plek?
  • Hoeveel ruimte is er en hoe hoog mag de boom worden?
  • Zullen de buren last krijgen van de boom?

Als u een antwoord heeft gevonden op deze vragen, dan is het tijd om te bekijken welke bomen voldoen aan deze voorwaarden. Komt u er toch niet helemaal uit? Geen probleem! U kunt gerust in ons tuincentrum Oosterhout langskomen voor advies. Onze medewerkers weten alles over bomen. 

Bomen en coniferen koopt u bij GroenRijk Oosterhout

Coniferen kopen in Oosterhout

Coniferen zijn natuurlijk ook bekende planten voor in de tuin, maar wat is een conifeer nu eigenlijk? Conifeer is de groepsnaam voor naaldbomen en -struiken in het algemeen. Vrijwel alle coniferen zijn wintergroen, behalve de larix. Deze verliest zijn naalden. Een groot voordeel van coniferen is dat het makkelijke en oersterke bomen zijn en daarom een goede investering. Coniferen worden ook vaak gebruikt als afscheiding in de tuin of om wat privacy te creëren. Coniferen zijn gemakkelijk te verzorgen. Wanneer u de conifeer heeft geplant, zult u deze ongeveer 3 keer per week water moeten geven, zodat de plant zich goed gaat hechten. Vervolgens zal de conifeer goed gaan groeien.

Kom voor mooie bomen of coniferen naar GroenRijk in Oosterhout

Weet u al precies wat u wilt of bent u nog zoekende naar een boom die uw tuin zal gaan verrijken? Kom voor tips, advies en inspiratie gerust langs in ons tuincentrum in Oosterhout. Neem dan meteen een kijkje op onze andere tuinplanten afdelingen, zoals de vaste planten, zaden en klimplanten. Onze medewerkers staan in ieder geval voor u klaar! Heeft u toch al wat vragen over bomen of coniferen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten