Bewateringssysteem

Een tuinslang, bewateringssysteem of slanghaspel kopen in Oosterhout? Kom dan eens langs bij GroenRijk! Bij ons in het tuincentrum vindt u een breed aanbod aan bewateringsoplossingen voor zowel de grote als de kleinere tuin. Ook een tuin in Dongen, Dommelbergen of De Hout moet regelmatig worden water krijgen om uw tuinplanten, zomerbloeiers en gazon in topconditie te houden. Er zijn verschillende tuingereedschappen die u hierbij kunnen helpen. Heeft u een grote tuin? Dan is het niet handig om alleen een gieter te gebruiken. Kom gerust eens bij ons langs voor advies om zo alle planten gemakkelijk van een slokje water te voorzien. 

Tuinslang, slangwagen, broes of tuinbewateringssysteem kopen bij GroenRijk in Oosterhout

Het geven van water aan uw planten is heel belangrijk. Zo kunt u lang genieten van de planten in uw tuin. Vooral in de zomer tijdens warme dagen is het belangrijk om de planten nét even wat extra aandacht én water te geven. Hoe u dat kunt doen? Dat leggen wij u graag uit. Handmatig uw tuin in Oosterhout, Dongen of De Hout bewateren gaat eenvoudig met het juiste tuingereedschap. De basis is een goede tuinslang met en een passende broes of spuit die past bij uw tuin. Er zijn tuinslangen van 15 meter, maar ook zeer lange tuinslagen van  meer dan 50 meter. Eigenlijk is er voor iedere tuin een geschikte tuinslang te vinden. Op de tuinslang monteert u een broes of sproeipistool waarmee u de tuin in diverse standen kunt bewateren. Daarnaast is een slangenwagen of slanghouder voor uw tuinslang een echte aanrader! Met het juiste opbergsysteem voor uw tuinslang voorkomt u knopen in de slang en u verlengt de levensduur. Daarnaast scheelt het een hoop ruimte en frustratie in de schuur. 

Tuinslangen, gieters en bewateringssystemen koopt u bij GroenRijk Oosterhout

Bewateringssysteem kopen bij tuincentrum GroenRijk nabij Dongen

Er zijn ook bewateringssystemen die vast in uw tuin worden geïnstalleerd, zoals sproeiers of ondergrondse bewateringssystemen. Deze kunnen ook worden aangesloten op een timer, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. We verkopen bewateringssystemen van onder andere het merk Gardena. Gardena staat bekend om zijn producten voor in en om de tuin. Gardena heeft dan ook alles voor op de juiste manier besproeien van uw tuin. Gardena heeft een aantal gouden regels opgesteld voor het water geven van de planten:

  1. Gelijkmatig vochtig houden
  2. Sproei 's avonds laat tot 's morgens vroeg
  3. Zorg dat de blaadjes droog blijven
  4. Geef de juiste hoeveelheid water
  5. Besproei en wees zuinig met water

Bewateringssysteem van Gardena GroenRijk Oosterhout

In ons tuincentrum in Oosterhout vindt u het allemaal

Bij GroenRijk in Oosterhout vindt u voor iedere tuin en wens wel een gepaste bewateringsoplossing. Bekijk de folder 'bewatering' van Gardena. Wilt u persoonlijk advies over de mogelijkheden? Kom dan langs bij ons in het tuincentrum. Wanneer u bij ons langskomt kunt ook meteen ons ruime assortiment tuinplanten en kamerplanten zien. Zin in een bakje koffie? Kom dan langs bij De Proeftuin. Hier kunt u genieten van een lekkere broodjes en drankjes. Op onze contact pagina vindt u de openingstijden en contactgegevens van ons tuincentrum. Of plan hieronder gelijk uw route naar ons tuincentrum:

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap