Bewateringssysteem

Een tuinslang, bewateringssysteem of slanghaspel kopen in Oosterhout? Kom dan eens langs bij GroenRijk! Bij ons in het tuincentrum vindt u een breed aanbod aan bewateringsoplossingen voor zowel de grote als de kleinere tuin. Ook een tuin in Dongen, Dommelbergen of De Hout moet regelmatig worden bewaterd om uw tuinplanten, zomerbloeiers en gazon in topconditie te houden. Er zijn verschillende tuingereedschappen die u hierbij kunnen helpen. Heeft u een grote tuin dan zult u niet keer op keer uw gieter willen vullen om zo alle planten van een slokje water te voorzien. 

Tuinslang, slangwagen, broes of tuinbewateringssysteem kopen bij GroenRijk in Oosterhout

Handmatig uw tuin in Oosterhout, Dongen of De Hout bewateren gaat eenvoudig met het juiste tuingereedschap. De basis is een goede tuinslang met en een passende broes of spuit die past bij uw tuin. Er zijn tuinslangen van 15 meter, maar ook zeer lange tuinslagen van +50 meter, voor iedere tuin is er wel een geschikte tuinslang bij ons te vinden.

Op de tuinslang monteert u een broes of sproeipistool waarmee u de tuin in diverse standen kunt bewateren. Daarnaast is een slangenwagen of slanghouder voor uw tuinslang een echte aanrader! Met het juiste opbergsysteem voor uw tuinslang voorkomt u knopen in de slang, u verlengt de levensduur en het scheelt een hoop ruimte en frustratie in de schuur. 

Bewateringssysteem kopen bij tuincentrum GroenRijk nabij Dongen

Er zijn ook bewateringssystemen die vast in uw tuin worden geïnstalleerd, zoals sproeiers of ondergrondse bewateringssystemen. Deze kunnen ook worden aangesloten op een timer zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft. We verkopen bewateringssystemen van o.a. het merk Gardena.

Bewateringssysteem van Gardena GroenRijk Oosterhout

In ons tuincentrum in Oosterhout vindt u het allemaal!

Bij GroenRijk in Oosterhout vindt u voor iedere tuin en wens wel een gepaste bewateringsoplossing. Bekijk de folder "bewatering" van Gardena.
Wilt u persoonlijk advies over de mogelijkheden, kom dan langs bij ons in het tuincentrum. Op onze contact pagina vindt u de openingstijden en contactgegevens van ons tuincentrum. Of plan gelijk uw route naar ons tuincentrum:

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap