Knalvuurwerk

Zoekt u naar knalvuurwerk in Brabant en woont u in de omgeving van Oosterhout, Breda, Dongen, Raamsdonksveer en Geertruidenberg? Dan bent u bij GroenRijk Oosterhout op de juiste plek. Siervuurwerk is natuurlijk prachtig, maar een paar harde knallers mogen ook zeker niet ontbreken op oudejaarsavond en daar zijn wij ons helemaal van bewust. Met een groot assortiment knalvuurwerk kunnen wij ook aan deze wensen voldoen!

Bestel uw Zena vuurwerk en haal dit op in Oosterhout!

Knalvuurwerk kopen? Dat doet u natuurlijk bij GroenRijk in Oosterhout

Maakt u Oosterhout en omgeving met nieuwjaar 'onveilig' met knalvuurwerk als kanonslagen, Chinese matten en ander oorverdovend knalvuurwerk? Bestel dan gemakkelijk uw favoriete vuurwerk online in onze Vuurwerk webshop. Of kom langs bij ons in het tuincentrum en bestel uw favorieten. Welke soorten knalvuurwerk kunt u onder andere in onze Webshop bestellen:

  • Zena knalvuurwerk - 'Ratelband 90'
  • Zena knalvuurwerk - Red Dragon
  • Zena knalvuurwerk - Color cracker

Online knalvuurwerk bestellen? Hoe werkt het eigenlijk?

U kunt nu al op uw gemak online uw vuurwerk bestellen of langskomen in ons tuincentrum in Oosterhout. In het tuincentrum hebben wij van het meeste vuurwerk dummies die u op uw gemak kunt komen bekijken. Vervolgens kunt u direct uw bestelling doorgeven aan één van onze medewerkers. Vuurwerk bestellingen kunnen vanaf zaterdag 28 december worden afgehaald bij ons in GroenRijk Oosterhout. Doe uw vuurwerkbestelling op tijd, zodat u verzekerd bent van uw favoriete knalvuurwerk.

Veiligheid staat voorop: tips om het knalvuurwerk af te steken

Het maakt niet uit of u nu siervuurwerk of knalvuurwerk afsteekt; veiligheid staat altijd op nummer één. Daarom hebben onze vuurwerk-experts van GroenRijk Oosterhout enkele tips voor u op een rijtje gezet:

  • Draag altijd een vuurwerkbril. Oogletsel komt vaak voor tijdens het afsteken van vuurwerk. Draag daarom deze bril en bescherm uw ogen.
  • Steek het vuurwerk altijd af met een aansteeklont en gebruik nooit een aansteker of lucifer.
  • Wanneer u knalvuurwerk gaat afsteken, moet u rekening houden met de wind.
  • U moet altijd voldoende afstand nemen van het vuurwerk. Neem minstens 8 tot 15 meter afstand.
  • Is het vuurwerk toch niet afgegaan? Steek het dan nooit opnieuw aan.

Heeft u tijdens één van onze afhaaldagen uw vuurwerk in ons tuincentrum opgehaald? Bewaar het vuurwerk dan tot u het mag afsteken op een droge, koele plaats en buiten het bereik van kinderen. Is het dan eindelijk 31 december? Dan mag u vanaf 18.00 uur het vuurwerk afsteken tot 1 januari 02.00 uur.

Zeer goede kwaliteit Zena knalvuurwerk bij GroenRijk Oosterhout

Wilt u echt knallen deze Oud & Nieuw? Dan bent u bij GroenRijk Oosterhout op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met knallers voor jong en oud. Onze vuurwerk-experts kunnen u alles vertellen over de harde knallers. Wilt u dus advies over de verschillende soorten vuurwerk? U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0162-451852 of stuur een e-mail naar info@oosterhout.groenrijk.nl. In onze webshop zit u ook helemaal goed wanneer u op zoek bent naar siervuurwerk, vuurwerkpakketten, vuurpijlen en categorie 1 vuurwerk. Bekijk onze webshop en bestel snel!

Bestel in onze Vuurwerk Webshop

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Vuurwerk