Lemax

De Lemax artikelen zijn ieder jaar weer een ontzettend leuke uitdaging om mooi neer te zetten in ons tuincentrum te Oosterhout. Ook dit jaar maken wij zelf een Lemax kerstdorp, zodoende bieden we u de nodige inspiratie om zelf aan de slag te gaan met het ruime aanbod Lemax artikelen. Een zeer goede aanvulling op de standaard kerstversiering.

Lemax artikelen

Sinds de oprichting van Lemax in 1990 zijn er ontelbaar veel producten op de markt gekomen. Van kersthuisjes tot personages tot beplanting, de kerstdorpen van Lemax zijn altijd even gedetailleerd en compleet. Lemax blijft vernieuwen en verrassen met de collecties die zij ieder jaar weer uitbrengen. De producten zijn over de hele wereld te verkrijgen en bieden inmiddels een kwart eeuw plezier aan de consument bij het samenstellen van hun eigen Lemax-wereld. De kerstdorpen zorgen niet alleen voor een prachtig plaatje en toevoeging aan de kerstsfeer in huis, maar ook voor de knutsel liefhebbers bezorgt Lemax elk jaar weer een groot genot.

Lemax onderdeel van onze kerstshow

De Lemax afdeling is ieder jaar een belangrijk onderdeel van onze kerstshow. En wij willen natuurlijk elk jaar vernieuwing brengen voor de bezoekers en dat lukt goed met de nieuwe collectie van Lemax. Van heel veel mensen weten we dat Lemax een hobby geworden is die ieder jaar terug keert. Uitbreiding is mogelijk want er komen elk jaar weer nieuwe onderdelen bij! Leuke poppetjes, huisjes, treintjes, beplanting, complete dorpen, schaatsbanen en nog veel meer. In ons tuincentrum staan alle producten in dozen voor u klaar, zodat u gemakkelijk uw eigen kerstdorp compleet kunt maken. Kom langs bij ons in het tuincentrum om onze creatie te bekijken en inspiratie op te doen voor thuis! 
 

Lemax artikelen bij GroenRijk oosterhout

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstversiering