Kerstverlichting

Met de donkere dagen in de herfst en in de winter is er niets fijner dan in en om het huis de boel te versieren met kerstverlichting. In ons tuincentrum in Oosterhout vindt u kerstverlichting in allerlei soorten en maten. Kunnen uw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Wanneer uw kerstboom of kunstkerstboom staat, is het tijd voor de kerstverlichting. Vanaf 1 november is de kerstshow klaar en heeft GroenRijk Oosterhout een zeer ruime collectie aan kerstverlichting. Hier zal dus vast en zeker wat voor u tussen zitten!

Kerstverlichting voor binnen

Er zijn zoveel soorten kerstverlichting. Kerstverlichting zorgt gewoonweg voor een echt gezellig gevoel in huis! Er is verlichting in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar warm wit of gekleurde LED verlichting, clusterverlichting of koppelbare lichtsnoeren. Zonder kerstverlichting geen echt kerstgevoel vinden wij. Kom voor een ruim aanbod naar ons tuincentrum. Wat kunt u van ons assortiment kerstverlichting verwachten?

  • Natuurlijk kerstverlichting voor uw kerstboom of uw kunstkerstboom
  • Raamfiguren en kerstfiguren met kerstverlichting
  • Decoratieve lichttakken
  • Kersthuisjes met verlichting onder andere van het merk: Lemax

Kerstverlichting voor binnen en buiten vindt u bij GroenRijk Oosterhout

Kerstverlichting voor buiten

De tuin in de kerstsfeer brengen is een feestje, maar u wilt er wel zeker van zijn dat de kerstverlichting veilig en waterdicht is. Alle producten die wij aanbieden zijn waterdicht. Wij bieden alleen verlichting van hoogstaande kwaliteit, dus aan de veiligheid hoeft u zeker niet te twijfelen! Wat handig is, is als de verlichting voor buiten, is voorzien van een timer. Dan gaat het licht automatisch elke avond uit. Hoeft u zich daar in ieder geval geen zorgen over te maken. De kleuren van de kerstverlichting worden vaak omschreven als 'warm wit' en 'classic wit'. Het lijkt hetzelfde, maar dat is het niet. 'Classic wit' is een warme, gele kleur en lijkt eigenlijk op het kerstlampje wat we allemaal kennen. 'Warm wit' is wat feller en en daardoor ook lichter. Heeft u geen idee welke kleur u het beste kunt kiezen? De medewerkers in ons tuincentrum in Oosterhout kunnen u advies geven.

LED kerstverlichting heeft vele voordelen

Tegenwoordig zijn er vele soorten LED kerstverlichting te vinden. Maar wat is nu eigenlijk LED verlichting? Wij hebben een paar voordelen van LED verlichting voor u op een rijtje gezet:

  • LED verlichting gaat veel langer mee dan gewone gloeilampen.
  • De verlichting wordt niet warm of geeft geen hitte af.
  • LED lampen zijn een stuk energiezuiniger dan gewone lampen.
  • Gewone lampen kunnen nogal eens gaan flikkeren. LED lampen hebben dat niet.
  • Het is zelfs zo dat LED verlichting ook gemakkelijk op afstand te bedienen is.

Kerstverlichting binnen en buiten GroenRijk Oosterhout

Kerstverlichting kopen bij GroenRijk Oosterhout

Ook hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering, zoals kerstballen, prachtige kerstboompieken en sfeervolle kaarsen. Met de juiste decoratie in huis creëert u het ultieme kerstgevoel. Laat u zich eens verrassen, breng een bezoekje aan ons tuincentrum in Oosterhout en kom alvast in de kerstsfeer. Onze kerstafdeling is vanaf 1 november helemaal klaar. Tevens zijn wij tot het eind van het jaar ook de zondagen geopend. Dit is natuurlijk ideaal als u in het weekend langs wilt komen. Bekijk de openingstijden van GroenRijk Oosterhout en graag tot ziens!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstversiering