Kunstkerstbomen

Wilt u een kunstkerstboom kopen in de omgeving van Oosterhout, Breda & Dongen? Dan is GroenRijk Oosterhout dé winkel met het meest uitgebreide assortiment kunstkerstbomen in alle prijsklassen en met diverse A-merken, zoals Triumph Tree Royal Christmas en Black Box. Een kunstkerstboom heeft vele voordelen. Welke dat zijn? Dat vertellen we u graag. Lees snel verder!

Kunstkerstbomen in diverse maten en kleuren

Een kunstkerstboom is ideaal als u geen zin heeft in gedoe met uitgevallen naalden en het opruimen van een oude kerstboom. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. In ons tuincentrum in Oosterhout vindt u kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Van kleine bomen tot hele grote bomen van meer dan 2,50 meter. OF wat dacht u van kunstkerstbomen met of zonder kerstverlichting, decoratie of zelfs kerstbomen die ronddraaien op een plateau. Tegenwoordig zijn de kleuren van een kunstkerstboom ook erg verschillend. Naast de bekende groene kunstkerstboom vindt u tegenwoordig ook zwarte kunstkerstbomen, witte kunstkerstbomen of rode kunstkerstbomen. Waar gaat uw voorkeur naar uit: groen, zwart, wit of rood?

Kunstkerstbomen kopen bij GroenRijk Oosterhout

De voordelen van een kunstkerstboom

Heel wat jaren terug zagen kunstkerstbomen er nog vrij nep uit. Van een afstand kon men al zien dat het een neppe kerstboom was. Daar is nu gelukkig verandering in gekomen, want kunstkerstbomen zijn niet meer van echt te onderscheiden. Dat heeft onder andere te maken van welke materialen de kunstkerstboom is gemaakt. Kunstkerstbomen hebben nog meer voordelen en die zetten we graag voor u even op een rijtje:

  • Er zijn varianten kunstkerstbomen waar de kerstverlichting al in is verwerkt. Dat is natuurlijk super handig, want zo hoeft u niet meer met een los snoer aan de gang.
  • Een kunstkerstboom is misschien een wat duurdere aankoop, maar u heeft natuurlijk jarenlang plezier van deze kunstboom. Op langer termijn is het dan weer voordeliger voor u.
  • Met een kunstkerstboom heeft u vrijwel geen last van uitgevallen naalden én u hoeft de boom natuurlijk geen water te geven.
  • Na de feestdagen kunt u de kunstboom gemakkelijk opruimen en deze bewaren in de bijgeleverde, stevige doos.

Kunstkerstboom van Triumph Tree opzetten

Triumph Tree is een gerenommeerd merk onder de kunstkerstbomen. Wilt u dit jaar overstappen naar een kunstkerstboom? Neem de bomen van Triumph Tree dan zeker in uw overweging mee! Deze kunstbomen zijn bijna niet van echt te onderscheiden en van hoogwaardige kwaliteit waar u jaren lang plezier van zult hebben. Goed om te weten is dat deze bomen zijn gemaakt van brandvertragende materialen die voldoen aan de Europese wetgeving. De kunstkerstbomen zijn gemakkelijk op te zetten. Kind kan de was doen!

Uw kunstkerstboom versieren

Wij hebben bij GroenRijk Oosterhout naast de kunstkerstbomen ook een ruim assortiment kerstversiering. Denk dan bijvoorbeeld aan: 

Kunstkerstbomen kopen bij GroenRijk Oosterhout

Kunstkerstbomen bekijken bij GroenRijk Oosterhout

Kom vanaf 1 november naar GroenRijk Oosterhout voor de mooiste kunstkerstbomen en om alvast de kerstsfeer te proeven in ons tuincentrum! Bij ons bent u op het juiste adres om kerstinspiratie op te doen. Bekijk de (extra) openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder direct uw route om een bezoekje te brengen aan onze kerstafdeling vol kerst-sfeer en inspiratie!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstversiering