Kerstbomen

Opzoek naar een adres om kerstbomen te kopen? Kom dan vanaf 23 november 2019 naar GroenRijk Oosterhout om uw kerstboom uit te zoeken. Dan staan ze weer voor u klaar: de échte kerstbomen op ons buitenterrein in werkelijk alle hoogtes, diktes en soorten die u maar wenst. Ze zeggen wel eens Kerst is de leukste tijd van het jaar, maar zonder kerstboom geen echte Kerst!

Een echte kerstboom!

Er gaat niets boven een echte kerstboom! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer bij u in huis. In ons tuincentrum in Oosterhout kunt u terecht voor echte kerstbomen in allerlei soorten en maten. Geeft u de voorkeur aan een kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? Of heeft u liever geen echte boom in huis? Wij hebben ook een ruim aanbod kunstkerstbomen voor u. Of u nu kiest voor een echte kerstboom of een kunstkerstboom; de medewerkers van ons tuincentrum helpen u graag om de perfecte boom uit te zoeken.

Verzorgingstips voor uw kerstboom

Om zo lang mogelijk te genieten van uw kerstboom adviseren we u het volgende te doen:

  • Laat de kerstboom eerst een dagje acclimatiseren. Van de winkel of het buiten terrein naar uw woonkamer is nogal een temperatuurverschil. Ons advies is om die reden de boom eerst 24 uur te laten acclimatiseren in de hal, schuur of bij-keuken.
  • Geef de boom met kluit gelijk een paar liter water. Kiest u voor een boom zonder kluit? Zaag dan een stukje van de stam af en zet de boom in een emmer water of in een kerstboomhouder met water. Zo kan de boom zich volzuigen met water en is de onderkant weer vers.
  • Als de boom dan de huiskamer in mag, let er dan op dat de kerstboom niet bij de verwarming staat. Zorg voor minimaal 2 meter afstand. Staat de kerstboom te dicht bij een verwarming, dan is de kans groot dat de naalden van de boom gaan uitvallen en er bruine plekken ontstaan.
  • Geef de boom dagelijks water om zodoende uitdroging te voorkomen en dus ook uitvallende naalden. 
  • Universele plantenvoeding houdt de boom langer in conditie en helpt tegen het uitvallen van de naalden.

Met deze tips kunt u de kerstboom goed verzorgen en heeft u lang plezier van de boom. Heeft u toch nog vragen? Vraag het dan gerust aan de medewerkers van ons tuincentrum in Oosterhout.

Kerstbomen koopt u bij GroenRijk Oosterhout

Kerst voorbij, boom houden?

Wilt u na de Kerst de kerstboom houden? Dat kan zeker! Wij hebben enkele tips voor u op een rijtje gezet: 

  • Bij aankoop moet u al bewust kiezen voor een kerstboom die in een pot is opgekweekt. Neem geen boom die specifiek voor de Kerst is gerooid en opgepot. Deze bomen zijn voordeliger, maar zullen minder kans hebben op overleven in de tuin of op het balkon.
  • Houd de kerstboom uit de buurt van de verwarming.
  • Geef de boom voldoende water, zo'n halve liter per dag.
  • Na de feestdagen zet u de boom zo snel mogelijk buiten op het terras of plant u hem in de volle grond van de tuin. In het geval dat het vriest kunt u beter even wachten met het planten van uw kerstboom. 

Kerstversiering voor bij uw kerstboom

Uiteraard bieden wij u ook een ruim assortiment aan kerstversiering, denk aan kerstboomverlichting, houten decoratie kerstbomen, kerstballen, kerstslingers en meer. Maar ook indien u klaar bent met het versieren van uw kerstboom en op zoek gaat naar kerstversiering voor elders in huis, kunt u bij ons uw hart ophalen. Denk aan decoratietakken, kerststukjes of kerstboeketten uit onze bloemenwinkel. Onze kerstshow is vanaf 1 november klaar!

Kerstbomen kopen bij GroenRijk Oosterhout

Plan uw route naar GroenRijk Oosterhout voor kerstbomen van kwaliteit

Kom dus naar GroenRijk Oosterhout voor de mooiste kerstboom en om alvast de kerstsfeer te proeven in ons tuincentrum! Plan hieronder uw route naar ons tuincentrum in Oosterhout, zoek een kerstboom uit en geniet deze feestdagen! Heeft u vragen over onze kerstbomen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 0162-451852 of stuur een e-mail naar: info@oosterhout.groenrijk.nl. Wilt u graag in ons tuincentrum langskomen? Bekijk dan hier onze (extra) openingstijden. Zien we u snel bij GroenRijk Oosterhout?

Lees hier meer over onze kerstversiering

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstversiering