Kerstversiering

De mooiste kerstversiering koopt u bij GroenRijk in Oosterhout. In de aanloop naar de Kerst toveren wij ons tuincentrum in Oosterhout om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin.

Kerstversiering bij GroenRijk Oosterhout

Bent u op zoek naar de mooiste kerstversiering? Wij bieden u een ruim assortiment kerstartikelen, denk aan: 

Kerstversiering? De trends van 2018

Elk jaar is er weer een ander thema leidend. Dit jaar is het thema geïnspireerd op het buiten leven, denk aan het gebruik veel hout, dennenappels, mossen, takken, dieren en meer! Kaarsen zorgen voor gezellig licht, schapenvachtjes en warme plaids voor warmte. De themakleuren zijn bruin, groen, zilver, goud, pastelkleuren en blauw. Met de kerstversiering in dit thema van 2018 creëert u een landelijke look in huis. Haal de natuur in huis met de kersttrends van 2018!

Merken kerstversiering in ons tuincentrum

De kunstkerstbomen zijn van o.a. Triumph Tree, Black Box en Royal Christmas.  Verder verkopen wij de gezellige Lemax kersthuisjes en andere figuren! De laatste hand is gelegd aan de kerstafdeling met de Lemax berg! De dorpjes zijn bijna helemaal opgebouwd en de treintjes staan klaar om hun rondjes te rijden. Ook nieuwsgierig? Kom gezellig langs!

KiKa Kerstbal

Dit jaar verkopen wij hele bijzondere kerstballen, namelijk de KiKa Kerstbal. Met de verkoop van deze kerstballen wordt geld ingezameld voor Stichting Kinderen Kankervrij om onderzoek te doen tegen kinderkanker. Er zijn vier verschillende KiKa Kerstballen. Femke, Judith, Roos en Vera hebben een alle vier een tekening gemaakt welke is afgedrukt op de KiKa Kerstbal. De KiKa Kerstballen kosten €4,95 per stuk, daarvan gaat €2,50 direct naar de strijd tegen kinderkanker. Dus kom langs bij GroenRijk Oosterhout, koop een KiKa Kerstbal en steun het goede doel!

Echte kerstbomen zijn verkrijgbaar bij GroenRijk oosterhout

Ons buitenterrein staat vanaf 1 december ook VOL met échte kerstbomen in alle soorten en maten tegen zeer scherpe prijzen! En ook dit jaar hebben wij prachtige kerstdorpen opgebouwd van Lemax waarvan wij het complete assortiment verkopen.

Kom naar GroenRijk Oosterhout voor de mooiste kerstversiering en om alvast de kerstsfeer te proeven! 

 

Kerstversiering Royal Christmas  Kunstkerstboom Oosterhout  Lemax kerstdorp