Kerstversiering

De mooiste kerstversiering koopt u bij GroenRijk in Oosterhout. In de aanloop naar de Kerst toveren wij ons tuincentrum in Oosterhout om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Onze kerstshow is vanaf 1 november klaar en hier vindt u ieder jaar weer vele diverse decoraties en kerstversieringen, in verschillende stijlen, trends en uitvoeringen. Met een bezoekje aan ons tuincentrum bent u binnen korte tijd gegarandeerd klaar voor een mooie kerst periode! 

Kerstversiering bij GroenRijk Oosterhout

Bent u op zoek naar de mooiste kerstversiering? Wij bieden u een ruim assortiment kerstartikelen, denk aan: 

Kerstdecoratie kopen bij GroenRijk Oosterhout

De kerstversiering trends van 2020

Ieder jaar zien wij weer andere trends terugkomen op het gebied van kerstdecoratie. Bepaalde kleuren, stijlen en materialen voeren dan de boventoon en zijn dan ook veel terug te zien op onze kerstafdeling. Ook de trends van 2020 zijn weer veelbelovend voor een prachtige kerst. Dit jaar zien we de winterse kersttrend veel terug komen, waarbij u kunt denken aan de kleuren en stijl geïnspireerd op de noordpool. Iglo's, eskimo's, ijsschotsen en andere winterse elementen komen veel terug in de decoratie. Voor de laatste trends, kleuren, materialen en stijlen van dit moment bent u bij ons aan het juiste adres! 

Kerstversiering van diverse merken 

De kunstkerstbomen zijn van o.a. Triumph Tree, Black Box en Royal Christmas.  Verder verkopen wij de gezellige Lemax kersthuisjes en andere figuren! Onderdeel van onze kerstversiering afdeling is uiteraard het kerstdorp dat wij jaarlijks weer volledig opbouwen, waar u al uw inspiratie kunt vinden voor uw eigen Lemax kerstdorp. Er zijn jaarlijks weer nieuwe toevoegingen en uitbreidingen van de collectie, waarmee uw dorp steeds uitgebreider en realistischer wordt. Zo zijn er vele collecties waar jaarlijks weer moderne toevoegingen aan worden gedaan. De nieuwste toevoegingen en laatste ontwerpen kunt u bewonderen in ons tuincentrum! 

Kerstversiering GroenRijk Oosterhout

Kiest u voor een echte kerstboom of een kunstkerstboom?

Ons buitenterrein staat vanaf 16 november ook VOL met échte kerstbomen in alle soorten en maten tegen zeer scherpe prijzen! Kiest u dit jaar liever voor een kunstboom? Dat kan natuurlijk ook, uiteraard vindt u bij ons vele diverse kunstkerstbomen in het tuincentrum in verschillende soorten en maten. Zo zijn er ook kunstkerstbomen verkrijgbaar inclusief kerstversiering, zelfs met sneeuw, of in diverse kleuren! 

Bezoek GroenRijk Oosterhout voor uw kerstdecoratie voor 2020!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum voor de laatste kersttrends en al uw kerstbenodigdheden van 2020. Geruime tijd voor kerst toveren wij ons tuincentrum al om tot een waar kerstparadijs. Kom gezellig bij ons langs, proef de sfeer en vind eindeloze inspiratie voor een prachtige kerst. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij geopend en bent u uiteraard van harte welkom! Bekijk de snelste route naar ons tuincentrum onderaan de pagina, dan zien we u graag tegemoet in het tuincentrum. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 0162-451852, of stuur een e-mail naar: [email protected]uincentrumoosterhout.nl

Kerstversiering Royal Christmas  Kunstkerstboom Oosterhout  Lemax kerstdorp Meer informatie over onze kerstbomen