Kaarsen

Kaarsen zijn onmisbaar in een sfeervol huis of tuin. Kaarsen zijn niet alleen praktisch, ook zorgen ze voor een goede sfeer in of rondom het huis. Voor de mooiste en felste kaarsen komt u naar GroenRijk Oosterhout!

De mooiste kaarsen voor binnen

Kaarsen voor binnen zorgen ervoor dat de sfeer in uw huis naar een hoger niveau getild wordt. Wij verkopen verschillende soorten kaarsen voor binnenshuis waaronder onder andere de volgende soorten:

  • Stompkaarsen
  • Dinerkaarsen
  • Bolkaarsen
  • Geurkaarsen

De stompkaarsen zijn al jaren de populairste soort kaarsen in Nederland. Het zijn de klassiekers onder de kaarsen en passen in ieder interieur en bij iedere situatie. GroenRijk Oosterhout verkoopt stompkaarsen in verschillende kleuren, zo is er altijd wel een stompkaars die bij u past! Dinerkaarsen, de naam zegt het eigenlijk al, zijn goed geschikt bij bijvoorbeeld een romantisch diner. Het flikkerend kaarslicht zorgt ervoor dat de romantiek aan tafel nog meer aanwezig is. Bolkaarsen zijn een goed alternatief als u op zoek bent naar kaarsen die net wat anders zijn dan de klassieke stompkaars. Geurkaarsen geven naast licht en warmte een heerlijke geur af. Deze zijn ideaal als u bijvoorbeeld gaat frituren of gourmetten of als u bijvoorbeeld een huisdier heeft. Huisdieren kunnen soms nare geurtjes veroorzaken in huis, maar met ons aanbod geurkaarsen bent u snel weer van deze nare geuren af!

Kaarsen kopen | GroenRijk Oosterhout

Gezellige kaarsen voor buiten

Kaarsen voor buiten zijn essentieel om te kunnen genieten van de late zomeravonden. De citronella kaarsen die wij verkopen zijn ideaal om lastige muggen op een gepaste afstand te houden en ruiken heerlijk! De prachtige fakkels en lantaarns zijn praktisch, zo kunt u als het donker is nog goed uw weg vinden in de tuin. Felle lichten in uw tuin maken het al snel ongezellig, maar met de buitenkaarsen uit ons assortiment wordt het juist heel gezellig in uw tuin! 

Kaarsen kopen bij GroenRijk Oosterhout

Voor mooie kaarsen in verschillende kleuren komt u naar GroenRijk Oosterhout! Ons assortiment kaarsen voor binnen en buiten is ruim, u zult versteld staan! Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen in ons tuincentrum in Oosterhout nabij Hespelaar, Den Hout en Vrachelen. Contact met ons opnemen is geen probleem, dit kan via ons contactformulier, e-mail of via de telefoon.

Heeft u na de aanschaf van kaarsen nog steeds een ongezellig gevoel in huis? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment kussens en woonaccessoires! Ook met kussens en woonaccessoires wordt het namelijk sfeervol in uw huis. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en Cadeau